White Ocean afterparty také ve Studiu 54

White Ocean afterparty také ve Studiu 54

03. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhým klubem, kde mimo Retro Music Hall proběhne oficiální afterparty po nejočekávanější akci letošního jara – Sensation, je legendární pražský afterklub Studio 54.
Do zmíněných klubů se můžete dopravit přímo od O2 arény za bezkonkurenčních 100,-Kč pro 4 osoby a pokračovat tak ve Vašem rozjetém mejdanu za doprovodu těch nejpovolanějších!

Jak jsme již zmínili, jednou z možností, kde pokračovat ve Vašem mejdanu je pražský afterklub No 1 Studio 54, kde se o skvělou atmosféru zaručeně postarají dj´s Enrico, Pete Walk, Marshall, Yan Dark a Richie.

Na tuto afterparty se můžete dopravit přímo od místa konání velkolepé Sensation přepravní společností Kurýr taxi za bezkonkurenčních 100,-Kč pro 4 osoby, což vychází na 25,-Kč za osobu a to se vyplatí!

V prostorách mezi O2 arénou a vstupem do stanice metra B Českomoravská, na Vás budou čekat vozy, které Vás na White afterparty dopraví. Pokud by jste na vůz Kurýr taxi nenarazili, volejte dispečink tel.: 241 090 090, který vám vůz v co nejkratší době přistaví.

Klub je pro všechny návštěvníky otevřen již od 4 hodin a plánovaný konec čekejte až v odpoledních hodinách. Za zmínku ale rozhodně stojí non-stop otevřená kavárna s příjemným posezením, takže pokud se rozhodnete navštívit klub v dřívějších hodinách, můžete se v jejích prostorách skvěle naladit na nadcházející afterparty.

Více informací o afterparty ve Studiu 54 naleznete na tiskovinách, které Vám budou v prostorách před O2 arénou rozdávat společně s informacemi o afteru v Retru půvabné hostesky.

Dodal: Michal Hanzl / Migell
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika