Studio 54 láká na víkendové afterparties

Studio 54 láká na víkendové afterparties

17. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Opera House afterparty a nedělní after ve Studiu – to vše připravil vyhlášený pražský afterklub na tento víkend pro ty z Vás, kteří se nerozhodli vyrazit na festival Cosmic Trip společně s ním!
Pokud nemáte na programu tohoto víkendu festival Cosmic Trip, na kterém můžete kromě jiných stagí navštívit i pódium Studia 54, a chystáte se ho strávit v naší metropoli, připravili jsme pro Vás jak je dobrým zvykem dvě víkendové afterparties.

Tou první je oficiální afterparty po rezidentní noci dje Lafayetta – Opera House v pražské Mecce, která se těší velké oblibě mezi českými clubbery. Kromě již zmíněného operního rezidenta Vás sobotním ránem a dopolednem provedou dj´s Faith, Eagle a Smoke.

Na nedělním programu nadcházejícího víkendu je čtveřice dj´s, která Vás rozhodně donutí si prodloužit sobotní večer. A věřte, že pod jejich taktovkou se tak stane. Za mixážním pultem se vystřídají dj´s Ronny, Miquel, Pietros a oblíbený Marshall.


Studio 54 míří na Cosmic Trip

Studio 54 stage nabídne na letošním Cosmic Tripu 40 hodin nonstop hudby a představí 19 dj´s z řad rezidentů tohoto vyhlášeného afterklubu a dalších zajímavých hostů!

Již tento pátek se otevřou brány festivalového městečka legendárního Cosmic Tripu na letišti v Ústí nad Labem, který letos oslaví úctyhodné dvanácté narozeniny. Festival nabídne hned čtyři scény, které zaručeně pobaví příznivce elektronické hudby. Jednou z nich je i Studio 54 stage, která bude všem návštěvníkům servírovat charakteristický zvuk tohoto vyhlášeného afterklubu nonstop od pátečního večera do nedělního rána!

Během tohoto víkendového maratónu se na scéně Studia 54 představí 19 dj´s v čele s rezidenty nejznámějšího afterklubu v naší republice a jejich hostů, kteří budou bavit partypeople neuvěřitelných 39 hodin.

Kdo všechno tedy na Studio 54 stagi vystoupí?
Enrico, Lafayette, Pete Walk, Texx, Madman, Aiffel, Yan Dark, Béda, Subgate, Ronny, Adlet, Hozzy, VeeKay, Miquel, Milhaus, Migell, Richie, Pietros & Faith

Studio 54 stage naleznete v jednom ze dvou stanů, který pojme několik stovek návštěvníků a důležitou informací je rozhodně i ta, že v případě nepřízně počasí nebude hudební produkce na této stagi přerušena a návštěvníci festivalu tak budou mít možnost najít právě zde vhodné útočiště před případným deštěm.

Více info na www.studio54.cz

Dodal: Ondřej Beránek
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika