Markus Schulz a jeho výlet trance vesmírem

Markus Schulz a jeho výlet trance vesmírem

19. 06. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Na další díl klubové noci PURE Prague k nám dorazil světový dj číslo 8. stále více a více populárnější Markus Schulz, a to ve speciálním pětihodinovém setu. Jak jeho vystoupení dopadlo z mého pohledu se dočtete ve druhém reportu z této party.
Začneme, ale pěkně popořádku a to klubem Sasazu. O tomto místě proběhla už spousta diskuzí a mnoho toho bylo napsáno. Já jen dodám, že klub je to opravdu luxusní, prostorný a s detaily dotaženými až do úplného konce, tak jak to má být. Celý interiér je proveden tak, že neustále ze všech míst vidíte na dje, což je potěšující.

Nyní se můžeme tedy přesunout k tomu nejdůležitějšímu, a to k samotné hudbě a vystoupení jednotlivých djs. Jako první se nepříliš početnému publiku úderem desáté představil kanadský talent Glenn Morrison. Největší pecky, které v jeho setu zazněly, na nás vychrlil v půlce svého hraní, ale ke konci mi pak jeho set připadal takový nemastný neslaný.

Mladý Kanaďan se neustále usmíval na všechny strany a bylo vidět, že si své hraní užívá. V průběhu jeho setu se parket začal slušně plnit. Ke konci Glennova setu, už bylo ve vzduchu cítit napětí, z příchodu hlavní hvězdy. Tohle napětí navíc ještě umocňoval připravený stříbrný notebook s nakousnutým jablkem ve znaku. To už bylo jasné, že tato věcička je připravena na nahrávání prvních dvou hodin Markusova setu, které pak odvysílá v rámci své radio show Global DJ Broadcast 2. července.

Úderem půlnoci se na hlavní led stěně objevil nápis Main Guest a s ním se za mixpult, s obrovským aplausem, postavil Markus Schulz. První skladbou, kterou pustil do prostor klubu byla záležitost Chinook z debutového alba jeho projektu Dakota.



Dále zazněla jak Markusova vlastní produkce např. The New World, nebo jeho remixy jako ten na Cosmic Gate - Sign Of The Times, či klasiky Cass & Slide - Perception a Rank 1 - Airwave a z těch aktualních hitů jsme zase mohli slyšet Mark Norman vs. Hole in One - Life’s Too Short, nebo Art of Trance – Madagascar (Richard Durand remix). V 5 ráno svůj set ukončil skladbou Markus Schulz feat. Dauby - Perfect (Agnelli & Nelson Remix), i když ukončil, není vlastně to přesné slovo.

Dav fanoušků začal totiž skandovat Markusovo jméno, a tak přídavek v podobě dvou hitovek od Rank 1 - L.E.D. There Be Light (Wippenberg Remix) a Paula van Dyka a jeho snad nejslavnějšího For An Angel 2009. Markus si hraní evidentně velice užil, po celých pět hodin svého setu, o čemž svědčilo rozdávání úsměvů a podpisů na všechny strany a neustálá energická komunikace s davem. Prakticky zaplněný klub, mu to oplácel, jak nejvíce mohl, což jen dokládá jeho velkou oblibu v Česku.

Příjemným zpestřením celého večera byly transparenty fanoušků s nápisy jako „We Love Markus“, „Markus Is Our Hero“, nebo „God Is Dj Markus Schulz Is God“. Vše vyvrcholilo rozdáváním dárků, když do davu začala létat černá trika s nápisem Markus Schulz.

Po skvostném Schulzově vystoupení se za mixpult postavil Michael Burian. Ten hrál oproti hlavní hvězdě večera zhruba pro polovinu lidí. Do hodnocení jeho setu se nebudu pouštět, protože jsem toho moc neslyšel. Hlavní hvězda večera ze mě totiž vysála všechnu mou energii, a tak mi nezbývalo nic jiného, než se vydat cestou k domovu. Celý večer jsem si moc užil a podle reakcí publika jsem nebyl sám, všichni kolem mě neustále dováděli a bylo vidět, že se každý skvěle bavil.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PURE

Sobota 13. 6. 2009
Vstup: Bude upřesněn
Vystupují:
Markus Schulz, Glenn Morrioson a Michael Burian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika