FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rozhovor s účinkujícími na Summer Session

Rozhovor s účinkujícími na Summer Session
12. 07. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Přinášíme další díl Bleskového rozhovoru s účinkujícími dji festivalu Summer Session 5. Dozvíte se pikantnosti ze života djů Techno.cz Stage. Jak se teď sami přesvědčíte, hláškami kluci opět nešetřili.
Je ráno..... vstáváš..... co uděláš?

Nois: Poškrábu se „tam dole"

Wajdak: Není ráno, je minimálně poledne a já se probouzím do (zaručeně) krásného, nového dne. Povinná „snídaně" - kafe a cigáro a jsem připravený na nové zážitky.

Spiriakos: podivam se do zrcadla,zdesim se,obleknu se do prace,nasnidam,taky probehne nejaka hygiena a razim do rachoty jako kazdej clovek......

Body Bass: Nemám rád ranní vstávání,takže když to jde umlčím budíka a spím dál..

Scarpo: Klasika ranni hygiena,snídaně atd.

Jay Beck: Zase si lehnu a rozplánuju si den :)

Czscream: Počastuji svět nehezkými slovy na téma brzké vstávání, navštívím onu místnost, poté zapálím cigaretu, koupelna, šatník, druhá cigareta, káva, podruhé ona místnost. Pak jsem provozuschopen.

Mind: Je to pravidelný rituál. V první řadě kafe, pak následuje startovací cigaretka, nasedám do auta a upaluju do práce. Občas se i ráno podívám do zrcadla :)

Drex: Otevřu oči, zanadávám si, že zase musím vstávat :) Po ranní hygieně si jdu udělat kafe a něco malýho k jídlu, dám starter (cígo). Pak zjistím, že už to na 8 hod. opět nestíhám do práce, což mě už nijak netrápí a v klídku mířím k autu a do práce.


Jak nejraději trávíš své víkendy?

Nois: Večer jako Arnoštek, s partou dobrých přátel kolem sebe. Přes den relax, opět nejlépe s lidmi, které mám rád.

Wajdak: Přes den nepohrdnu jakýmkoliv sportem, případně si pročistím hlavu na motorce a večer nejlépe na nějaké vydařené akcičce se známými.

Spiriakos: tak kdyz nemam zrovna hrani,nebo mi hori dedline na track,tak se snazim odpocivat vetsinou s pritelkyni a relaxujeme spolecne nebo si jen tak cas od casu zajdeme na pivecko....

Body Bass: Odpočinkem,na pařbách s pohodovejma lidičkami..

Scarpo: Hraním, s kamarády, kalbami a následným spánkem

Jay Beck: Jak jinak než s přátely a lidmi dobrého srdce :)

Czsream: Nejradši přes noc za mixákem. Pokud není hrací víkend, s přítelkyní nebo přáteli -obzvláště vypečená je kombinace obojího, nebo jen tak prozevluji sobotu i neděli u telky nebo compu.

Mind: Je to různý a záleží na náladě. Mám rád všechny pohodový víkendy, kdy člověk může hodit starosti za hlavu a víkend si prožít s čistou hlavou. Pak je všechno bezvadný.

Drex: Na pohovce, což se ale stane maximálně 2x do roka. Přes den doháním produkci (tracků) a další věci, často kolem hudby, hraní atd. Rád vypadnu někam na vzduch alespoň na chvíli. O večerech zajdu někam na akci nebo na drinky se známými. Druhá varianta je, když mám večer hraní. To jsem nejspokojenější a s tou kalbou se to stejně spojí ve finále :) Takže v krátkosti - hraní, pařby, produkce, výlety, přátelé.


Na co se rád díváš?

Nois: Na klipy Kylie Minoque

Wajdak: Na letní módní výtvory našich českých slečen, no a taky rád čučím do krbu.

Spiriakos: tak asi jako kazdej chlap rad sleduji hokej,ci plnej parket tancicich lidi,na bandu bavicich se pratel,nebo na oci me pritelkyne,je toho vic,ale tohle sleduji nejcasteji a nejradeji .)

Body Bass: Rád se dívám na všechno co je kolem mě, možná pro to že sme tady jenom tak krátkou dobu.

Scarpo:
Na ženský

Jay Beck: Na radost druhých, na hezké slečny a na kopici jídla

Czsream: Na pěkné ženské tvary, obzvláště na ty, co mám doma. Na má psiska když se škádlí - účinně mě to uklidňuje. Byli časy, kdy sem se velmi rád chodil koukat na svoje přibližovalo, to ještě když bylo nové, nablýskané. Poslední dobou rád koukám na Keepera když skratchuje. (To není rektální alpinismus :-D).

Mind: Na všechno možný.

Drex: Na to, abych viděl :)


Jak často si děláš dobře?

Nois: Pokaždé, když se nechci mít špatně

Wajdak:
Co se týče psychické pohody, dovedu si každý den zpříjemnit i sebemenší prkotinou. A co se týče té fyzické... Bez komentáře :-).

Spiriakos: hehe,skoro kazdej den u Mc Donalds! :D

Body Bass: No to je jasý přeci pořád:)

Scarpo: Pořád, přece bych se nedělal špatně?:)

Jay Beck: 12 x denně :)

Czsream: V mnoha hlediskách vesměs denně.

Mind: Život je krátkej, takže si dělám dobře, kdykoliv to je jen možné. :)

Drex: Jednou za "kdyžsemichce".


Sedíš na břehu rybníka a chytáš ryby. Chytneš zlatou rybku a ona ti slíbí 3 přání, když ji pustíš. Co by sis přál/a?

Nois: 1.Aby všem mým známým sloužilo zdraví; 2.Aby nám to se Spiriakosem klapalo v dobrém i ve zlém; 3.Aby goLPe konečně začal hrát minimal

Wajdak: Vzhledem k tomu, že rybaření je neuvěřitelná nuda, tak asi nic, protože když už bych šel rybařit, tak leda s hlubinnou náloží a mrtvá zlatá rybka mi bude na velký, hnědý, smradlavý...

Spiriakos: Predevsim bych si pral zdravi jak me tak lidem okolo me,pak asi by to bylo poradny studio :D no a jako posledni prani by bylo,abych se nekdy poradne opil s The Adventem :D

Body Bass: Ty jo já na ryby nechodím ale přál bych všem zdraví,zdraví a pak další zlatou rybu...

Scarpo: Aby se rozmnožila

Jay Beck: 1.ať se SS5 vydaří; 2.ať se máme všichni fajn; 3.a ať maj zejtra v pekárně čerstvý dalamánky :)

Czsream: Aby vyléčila mojí chronickou lenost a udělala mě lepším člověkem. Třetí nechávám do zálohy.

Mind: 1. První přání by bylo, abych dostal min. ještě dalších 5 jako bonus.; 2. Celostvětový mír; 3. Kungfu-pandu od Matela

Drex: 1. Nemuset chodit do práce (= celoživotní 6-ti místnou měsíční rentu); 2. Zbavit svět nemocí a nenávisti.; 3. Kung-fu panda je asshole, já chci zpátky Želvy ninja :)



Dodal: Jiří Koubek, Technovinyl
SUMMER SESSION

SUMMER SESSION

Pátek 17. 7. 2009 až Neděle 19. 7. 2009
jednodenní 225/280 Kč, dvoudenní 425/480 Kč
Vystupují:
Tobias Luke aka O.B.I., Industrialyzer, The Spyro Project vs Dj Ere, The Keeper, Steen, Golpe, Franke, Agent, CZScream, Skillz Brothas, Jamal Djs, Efendy, Basslicker, DJShop Djs, Katcha, Killa+Doox, Hanzall+Chito, Thinngy
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |