T.R.A.S.H. v Roxy je zpátky!

T.R.A.S.H. v Roxy je zpátky!

19. 07. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Každého, kdo žije v domnění, že o prázdninách je v klubech nuda a všechno zajímavé se děje pod širým nebem, vyvede z omylu už páté pokračování klubové noci T.R.A.S.H. Zve vás na ni Roxy Promotion společně s hudebním měsíčníkem F:LTER.
T.R.A.S.H., který nejznámější pražský klub hostí už od podzimu 2007, se za dobu svojí existence stal povinnou společenskou událostí pro všechny příznivce žánrů jako jsou nu rave, indie electro a disco punk. Vůbec první mejdan z této série v listopadu před dvěma lety roztančil více než 900 tanečníků. Na tom zatím posledním v únoru letošního roku jich twistovalo asi sedm stovek.

Jako první bude v pátek večer v Roxy za dýdžejským pultem vlát resident GREGORY FINN. Dýdžej pražského Radia 1, člen Southpaw a Ghostmother a protagonista vlastního sólového projektu Burian, který z rukávu sype electro beaty plnotučné a husté jako kondenzované mléko. O několik BPM vyšší fúzi přísného electro marše a žoviálních indie kytar po něm přinese druhý resident noci, dýdžejské duo THE FAKES. To před časem na svém Myspace profilu nabídlo k volnému stažení svůj poslední mixtape Ready To Fog a aktuálně dokončilo klubový remix skladby Two Sides pražských Toxique, na který během večera pochopitelně dojde také. Finální třetinu noci opanuje svým eklektickým setem plným hutných spodků, sekaných vokálů a vřeštících sirén pražské „electro kid #1“ DJ dMIT.RY.

Dveře Roxy se v pátek 24. července příchozím otevřou ve 22 hodin a po celou první hodinu akce bude vstup volný. Vstupné se začne vybírat až po 23. hodině a návštěvníci zaplatí po stovce.

Dodal: Pavel Kučera (The Fakes)
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

T.R.A.S.H.

Pátek 24. 7. 2009
Vstup: do 23h. zdarma, poté 100 Kč
Vystupují:
The fakes, Gregory Finn, dMIT.RY
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika