FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Užitečné informace před Let it Roll open air

Užitečné informace před Let it Roll open air
19. 07. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Let it Roll open air festival s nabušenou drum & bassovou sestavou se kvapem blíží a vzhledem k tomu, že se začínají množit dotazy, jak bude na místě řešena organizace, nabízíme odpovědi na ty nejzásadnější, mapku areálu a další důležité informace k víkendu 24. & 25. července.
Parkování bude možné celkově na čtyřech parkovištích v okolí. Stejně jako v loňském roce, nejblíže areálu bude parkoviště pouze pro auta, na dvou dalších parkovištích bude možné parkovat a stanovat zároveň. Poplatek za každé zaparkované auto bude 100 Kč (ať už na celý víkend nebo jen na jednotlivý den), stan je zdarma. Novinkou je čtvrté parkoviště na pláži, které budou provozovat lidé z místního kempu. Cena za parkovné je stejná, 100 Kč, cena za stan bude činit 50 Kč.

Dvoudenní vstupenky lze zakoupit v předprodeji (běžné 600 Kč, VIP 800 Kč) a na místě (650 Kč, VIP 800 Kč). Jednodenní vstupenky budou pouze na sobotu a lze je zakoupit jen na místě (450 Kč, VIP 600 Kč). Návštěvníkovi bude u vstupu na ruku připevněna páska, která bude platit na oba dva dny festivalu. Po sundání pásky vstup pozbývá platnosti. Návštěvníci mohou areál kdykoli opustit a opět se vrátit bez omezení. Areál bude otevřen non-stop od pátečních 17:00 a uzavře se až v neděli ráno po skončení hudební produkce, po 8:00. U vstupu budou k dispozici letáčky s mapkou areálu a časovým line-upem.

U vstupní brány bude umístěno jedno okénko, kde bude možné zakoupit vstupenky a druhé okénko, kde se budou moci akreditovat naši hosté a zástupci médií. Přesné určení, kde si návštěvník s konkrétním druhem vstupenky (klasický předprodej, E-Ticket, VIP, lístky z Votvíráku atpod.) vyzvedne svoji pásku, bude během začátku pracovního týdne upřesněn na webu www.letitroll.cz v sekci Tickets. Vstupenky a akreditace budou v pátek otevřeny od 17:00, v sobotu od 12:00. Pro účinkující a jejich doprovod bude samostatné akreditační místo i vjezd do areálu.

V areálu budou po celý víkend k dispozici stánky s občerstvením, jídlem, různé obchody a infostánek, kde se budou shromažďovat ztráty a nálezy. V areálu bude k dispozici záchranná služba a hasičská hlídka.

V celém areálu včetně stanového městečka a parkoviště platí zákaz rozdělávání ohně. Žádáme návštěvníky, aby dodržovali pořádek a respektovali přírodu. Do areálu je zakázáno vnášet jídlo, pití, omamné a psychotropní látky a zbraně. Z tohoto důvodu bude nutné, aby se každý návštěvník podrobil bezpečnostní prohlídce, kterou bude provádět bezpečnostní služba. Je důležitá pro bezpečí nás všech, a proto děkujeme za její respektování.

Prázdné PET lahve k natočení pitné vody je možné do areálu vnášet – k tomuto účelu budou v areálu umístěny dvě cisterny, třetí bude umístěna na parkovišti nejbližšímu vstupu. V areálu i mimo něj bude dostatečný počet mobilních WC. Firma Toi Toi, která WC dodává, bude v průběhu festivalu záchody průběžně čistit.

Psi mají do areálu vstup povolený, každý pes bez výjimky ale musí být na vodítku a jeho majitel musí mít připraven náhubek.

Zajistili jsme kyvadlovou dopravu, která bude jezdit v pátek a v sobotu od vlakové zastávky Stéblová na festival (a zpět) a v neděli z festivalu na vlak. Více informací a časový harmonogram, na které spoje bude kyvadlovka navazovat, naleznete na webu www.letitroll.cz v sekci INFO.

Žádáme návštěvníky, aby se vyvarovali možnosti vykradení stanu – cenné věci prosím noste u sebe, na ty větší bude zřízena úschovna, kterou budete moci využít po celou dobu konání festivalu. Cena za jeden uschovaný kus bude 25 Kč / den, 50 Kč na oba dva dny, provozní doba na webu www.letitroll.cz v sekci INFO.

V případě nepřízně počasí máme objednané dostatečné množství pilin pro zasypání kaluží a omezení tvorby bahna. Hlavní stage bude částečně zastřešena (pod střechu se vejde až 2000 lidí), Radio 1 Take Control stage bude ve stanu s kapacitou 1000 lidí a Wakata bar stage ve stanu s kapacitou 500 lidí. V případě nepřízně počasí tak mejdan v žádném případě neskončí.

Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
LET IT ROLL OPEN AIR

LET IT ROLL OPEN AIR

Pátek 24. 7. 2009 až Sobota 25. 7. 2009
Předprodej: 550/600 Kč, Na místě 450 za jednodenní a 650 za dvoudenní
Vystupují:
Andy C feat. MC GQ (UK), Congo Natty aka Rebel MC feat. Daddy Freddy (UK), Chase & Status (UK), Noisia (NL), Pixie & Suki, Nitrous & 2K, Beast 67, Commix (UK), Spectrasoul (UK), Smote (SK), Gabanna (SK), IM Cyber feat. MC OneTwo, Deadly Viperz, Clive (SK) & Rudeboy, Danoo, Kubatko, Terqua, Soldik, Lookshot, LTJ Bukem feat. MC Conrad (UK), Ed Rush & Optical (UK), Cyantific (UK), Koogi, Philip TBC feat. MC Vaant, Sweg, Ghonzales, Audio (UK), Temper D (UK), Morebeat, X.Morph, Rido, Blulajta, Bifidus Aktif & Thiew, JJ Jumbo, M4Y4, ahZ feat. MC Toshi, Ozone, Zwooky
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Richard | 16. 07. 2010 | 05:05:39
wúúúúúéééj

Tešííííííííím tešíííím bude pařbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |