Trance & Progressive kalendář 08/2009

Trance & Progressive kalendář 08/2009

02. 08. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (1)
Jste zvědaví jaké trance a progressive akce si pro nás připravil druhý a zároveň poslední prázdninový měsíc ? Pokud ano, stačí jen pokračovat ve čtení článku. Hlavně si nezapomeňte poslední měsíc prázdnin a volna pořádně užít!
7.8. - Sunset
U vodní nádrže Krásné na Šumpersku proběhne jednodenní open-air festival, na kterém se objeví Michael C,Nesquik, Wolscha a další

8.8. - Street Parade
Švýcarská obdoba slavné Love Parade se bude letos konat v Curychu. Těšit se můžete na vystoupení spousty hvězd. Jména jako Paul van Dyk, Giuseppe Ottaviani, Jennifer Rene, Kayu & Albert, Aly & Fila nepotřebují žádný větší komentář. Vstup je samozřejmě zdarma.

14.8. - Tunel Electrocity

Tento festival se uskuteční v polském městečku Lubiąż. Mezi vystupujícími se také obejví Infected Mushroom, Marcel Woods, Ronald van Gelderen, Lange a spousty dalších na celkem 4 pódiích.

14.-16.8. - Euforia Festival
Na tomto třídenním polském festivalu, který se koná v Boszkowě u jezera Dominickie vystoupí nám velice dobře známý Holanďan Richard Durand, dále pak Alex M.O.R.P.H., Woody Van Eyden a další jména ze všech koutů taneční hudby.

15.8. - Summer Of Love

Na letošním Summeru, který nepotřebuje další zbytečné komentáře, vystoupí na Fajn Radio Presents Dance2trance Stagei Blank&Jones, Richard Durand, Marcel Woods, Sean Tyas, Laydee Jane, Martin Gredner, Michael C a Pico vs Fester.

15.8. - Moto GP Party
V brněnském TeePee se uskuteční párty, a jak už sám název napovídá, v rámci brněnské velké ceny silničních motocyklů. Po boku Michaela Buriana zde vystoupí také Hydrophonic, Jimmy James, Max Pyro a další.

21.8. - Prague ''Summer''' Sessions
Agentura United Music k nám doveze techno legendu Carla Coxe, který se českému publiku představí v tříhodinovém setu. Po boku velkého Carla nemůže chybět také naše Lucca, dále na této akci, která se bude nakonec konat na pražském Výstavišti v Malé Sportovní Hale, budou hrát Marco V, Jerome Isma-Ae, Matthew Dekay a další.

22.8. - Mácháč

Letošní Mácháč posune svou laťku zase o kousíček výše. Není se čemu divit, jména jako Ferry Corsten, Paul Oakenfold, Aly & Fila, Roger Shah + Chris Jones, Kyau & Albert, Jesse Voorn + Sied Van Riel jsou totiž jasnou zárukou toho že nudit se rozhodně nebudete.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Devil
03. 08. 2009 | 21:29:20
+0 | -0

open Fabric

29.8. ve Fabricu Filterheadz bros. ad.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika