Party Farrago v klubu Tee Pee

Party Farrago v klubu Tee Pee

03. 08. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již čtvrté pokračování domácí klubovky Farrago s podnázvem „back to roots“ odstartuje pro příznivce elektronické hudby mnoha žánrů v pátek 21.8.2009 v prostorách klubu Tee Pee u Brněnské přehrady.
Budou pro Vás opět nachystány opět dvě stage. Hlavní stage bude umístěna tradičně do útrob klubu a druhou najdete ve venkovních prostorech. Vnitřní stage ovládne velice oblíbený a oceňovaný DJ a producent, který působí na taneční scéně již od roku 1992 známého z mnoha velikých akcí a významných klubovek po celé ČR. Své příznivce si získal díky velmi energickým a „našláplým“ funky house setům. Přijede Vám zahrát ve svých žlutých brýlích rezident klubu Roxy Chris Sadler. Další jméno je také spjato s klubem Roxy.Jedná se o nejznámějšího jihočeského dje - Groove Dana. Po jejich boku vystoupí brněnská housová stálice a rezident klubu 7.nebe, Duplex - Michal Pesina. Nesmíme však zapomenout na rezidenty akce djs Max Pyro a Jimmy James .

Venkovní část klubu nabídne zcela rozdílný druh elektronické hudby a takzvaný návrat ke kořenům. Bude mít naprosto rozdílný náboj a tempo, kde se BMP bude pohybovat kolem hranice 180.

Představí se zde brněnská skupina pěti DJs, kteří si říkají Beat Poison Squad. Na poli DNB už nejsou žádní nováčci a mají za sebou celou řadu akcí po Brněnských klubech. Tato crew se bude starat o kvalitní a různorodý DnB po celou dobu trvání akce ve složení Dizztrickt,Yardel, RybizzZ, Birg ,Kamikazeboy.

K dispozici budete mít dva bary s nepřeberným množstvím alko a nealko nápojů. Cena vstupného je stanovena na 90 kč. Akce odstartuje ve 21:00 hod a konec bude záležet na počasí. Za pěkného počasí se veškeré dění přesune v 6:00 do venkovní části klubu a zde bude pokračovat následná after party.

Dodal: Jakub Pospíšil
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FARRAGO

Pátek 21. 8. 2009
Vstup: 90 Kč
Vystupují:
Chris Sadler, Groove Dan, Michal Pesina, Jimmy James, Max Pyro, Dizztrickt,Yardel, RybizzZ, Birg ,Kamikazeboy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika