K.Sandra představí ve Frisbee nový DVJ projekt

K.Sandra představí ve Frisbee nový DVJ projekt

18. 08. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Ve středu 19.8. bude na TV Óčko oficiálně představen nový DVJ projekt, který nemá na svědomí nikdo jiný než talentem proslulá DJane K.Sandra. Od 19:00 v pořadu Frisbee se tedy můžete těšit nejen na spoustu zajímavých otázek, ale také na první ukázku jejího DVJ vystoupení.
Je mladá, je krásná, do vínku dostala exotický zjev a přesto se nepromenáduje po přehlídkových molech a nepředvádí cizí hadříky... To muzika, při níž naopak boky kroutí ti kolem ní, v roce 2004 K.Sandru tolik chytla a doteď nepustila.

Přestože za mixážním pultem působí tak křehce a nakažlivé úsměvy rozdává na obě strany, ukolébavky plné něhy od ní však nečekejte! Má to ráda svižně a od podlahy a nerada přitom přešlapuje na jednom místě – co odehraný rok, to změna stylu. Už po tom prvním, který zasvětila roztáčení techno desek, byla z pouhého osmělování se v malých klubech hozena přímo do rozbouřených vod populárních akcí Ibiza Night a pod jejím velením najednou kraulovala armáda rozzářených party people. Na léto toho roku bude také dlouho vzpomínat – nálada v tanečním stanu Love Planet byla opravdu neuvěřitelná a ona na ní měla lví podíl, následně se začala objevovat po boku svých vyhranějších kolegyň, za všechny můžeme zmínit Gayle San či Luccu. Festivaly Rock For People, Sázava Fest, Trnkobraní a také oficiální párty MFF v Karlových Varech poznávají v roce 2007 K.Sandru už jako vyměněnou...

Respektive to ona vyměnila své už zaprášené techno desky za tech-trance, tech-house, minimal techno a soustředí se jen a jen na aktuální zvuk. Loni si v rámci akce Techno Masters na jednom pódiu podala ruku s techno celebritami Marko Nasticem, CJ Bollandem a Joey Beltramem, zároveň však míří opět do klubů. O poznání větších... V srpnu v Roxy mezi samými drsnými chlapáky párty Ultima tak snadno ženský cit vynikne, v listopadu v klubu Mecca zase skvěle doplňuje line-up party Sister Bliss, poskládaný kromě slavné DJane z kapely Faithless ze samých domácích hráček.

Rok 2009 se nese ve znamení velkých změn... DJ bez vlastní produkce už dneska postrádá na zajímavosti a originalitě a K.Sandra si to moc dobře uvědomuje. Už druhým rokem usilovně pracuje na novém DVJ projektu a již brzy se také seznámíme s její vlastní muzikou. Tipnete si, jak to bude dál a jaké další mety má tato nadějná DJane před sebou?

Dodal: Michal Rejzek
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Kreeki
03. 09. 2009 | 14:20:50
+0 | -0
Dneska techno, zítra uplift, za rok pop-trance? :D
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika