Studio 54 láká na poslední prázdninový víkend

Studio 54 láká na poslední prázdninový víkend

26. 08. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chystáte si užít poslední srpnový pátek ve Vašem oblíbeném klubu a nevíte kam vyrazit po zavření jeho bran? Odpovědí na tuto otázku je sobotní afterparty v jedničce mezi pražskými afterkluby - Studiu 54, ve kterém je připravena jedinečná afterparty pod taktovkou těch nejpovolanějších, kteří se zaručeně postarají o skvělou atmosféru.
Sobota 29.8.

Těšit se můžete na brilantního dje Enrica, který mimo jiné vystopil na hlavním pódiu prestižního festivalu Mácháč, skvělého baviče Veekaye a zástupce severočeské scény - dje Bédu, jehož closing set na Coca-cola afterparty sklidil nespočet pozitivních reakcí. Přijďte protančit Vaše střevíce na afterparty, která je proslulá jedinečnou atmosférou plnou těch největších housových pecek!

Neděle 30.8.

Miquel, Ronny a Pete Walk - to je sestava rezidentů renomovaného pražského afterklubu, která Vás bude bavit svými sety poslední prázdninovou neděli až do pozdních dopoledních hodin. A věřte, že to bude stát za to!

Léto se společně s prázdninami chýlí ke svému konci. Pokud i Vy vyrážite společně s přáteli do víru nočního života v naší metropoli a patříte mezi ty, kteří si rádi protáhnou svůj večerní mejdan, máte tak jedinečnou možnost v legendárním pražském afterklubu Studio 54, který si pro všechny clubbery připravil pravidelnou nedělní afterparty.

Za mixážním pultem se vystřídají stále více populární Ronny, východočeský Miquel a matador pražské housové scény Pete Walk, kterého jste mohli pravidelně vídat na české Ibize - Máchově jezeře. Těšit se můžete na speciální sety, ve kterých nebudou rozhodně chybět letní hity.

Startujeme již ve 4 hodiny ráno, ale pokud dorazíte do prostor klubu ještě před touto hodinou, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející afterparty v prostorách naší kavárny s hernou, kde Vám naši barmani namíchají Váš oblíbený drink.

Dodal: Ondřej Beránek
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika