Trance & Progressive kalendář 09/2009

Trance & Progressive kalendář 09/2009

30. 08. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Po letní festivalové sezóně přichází ke slovu opět sezóna klubovek a halových akcí. Letošní září nabídne mnoho zajímavých tanečních parties. Více už prozradí můj pravidelný kalendář.
4.9. - Kick da Night
V brněnském Tee Pee se uskuteční poslední akce tohoto roku a to populární Kick da Night, která už měla mnoho dílů po celé ČR a sousedním Slovensku. Na dvou stageích si zahraje patron Kick da Night Bon Finix v b2b setu s Tripmainem, Martin Gredner, Jimmy James, Max Pyro, Phil Albedo, Marcel de Valerio a další.

11.9. - 3G

Do ostravského Fabricu zavítá světově populární brit Eddie Halliwell, dále se o vaši zábavu budou starat německý producent a dj Christian Fisher, Lucca, Martin Gredner, Jerry, Nesquik, Roman Hyde a spoustu dalších djs.

12.9. - TranceNavigation
Dance radio připravilo pro všechny své posluchače a nejen je party, která se bude konat na parníku Tyrš. Za pomyslné hudební kormidlo se postaví německé duo Stoneface & Terminal, naši Thomas Coastline a Michal Poliak.

12.9. - Trance of Love
V brněnském klubu 7. Nebe se všem trance chtivým posluchačům představí holandský Danjo a Dán Kris O'Neil. Společně s nimi se také představí a zahrají Pago, Panky, Karney a Carl Reins.

18.9. - Tiësto at O2 Aréna
Vyprodá Tiësto největší tuzemskou halu? Tak zní hlavní otázka před touhle akcí, kde vedle holandské megastar vystoupí také australská kapela Sneaky Sound System a populární švédský dj a producent Marcus Schössow.

19.9. - ZEN 10th Anniversary!

Na 10. narozeninách klubovky ZEN, která se koná v pražském Roxy, se kromě rezidentů Romana Raie a Martina Gredenra představí také Francouz Kris Menace.

25.9. - Progressiva 1st Anniversary
V příbramském Music clubu Hubajda se bude pořádat jubilejní narozeninová party Progressiva. Jako headlinera večera si rezident dj Trent pozval stálici české progressive scény Martina Grednera. Jako další budou vystupovat slovenský hardtrancový dj Richard Tocs, příbramský Jerry Sky a v neposlední řadě Johny C.

26.9. - Viva Bohéma Gold and Diamonds
V brněnském Bobycentru se českému publiku představí argentinský progressive kovboj Hernan Cattaneo. Po jeho boku vystoupí další hvězdy světové taneční scény a to Andy Moor, David Vendetta, Alex M.O.R.P.H. a Fred Baker. Českou a Slovenskou scénu budou zastupovat Laydee Jane, Neo, Michael C, Nifra, Milan Lieskovsky a další.

26.9. - Michael Burian Special
Na dalším dílu rezidentní noci Michaela Buriana, která se koná ve Fabricu, si po jeho boku zahrají také Milo Moretti, Martin Gredner, Peter Key a Ryamond Shade.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika