Boskovice mají opět svůj klub

Boskovice mají opět svůj klub

01. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Boskovice jsou místem, kde vznikala klubová scéna na Blanensku, místem legendárního klubu Sklepy a místem, kde to vždy pořádně žilo! S uzavřením Sklepů skončila jedna velká etapa života pro mnohé návštěvníky. Zbyly jen vzpomínky na jedinečný prostor a nezapomenutelné pařby.
Otevřením, již neexistujícího, DD klubu byla ukojena touha mnoha mladých lidí po večerech s klubovou muzikou různých stylů, avšak tato alternativa prostoru nikdy nemohla zmiňované Sklepy nahradit a byla nějakém čase uzavřena, zejména díky své nevhodné poloze. Na Boskovicku zavládla opět nuda a nebylo kam jít. Jak DD klub tak i Sklepy už jsou dávnou minulostí, ale nuda také, protože „Boskovice mají opět svůj klub!“

pradelka

Tímto prostorem se stala bývalá prádelna ( v minulosti disko Paradise), která si ponechala název Prádelka ,neboť nikdo tomuto prostoru neřekne jinak. Kompletní rekonstrukce změnila tento prostor k nepoznání a z diskotéky plné zrcadel se stal útulný prostor, který otvírá brány širokému publiku. Nově vytvořené pódium nabízí možnost živých koncertů, Dj pult se špičkovou technikou je samozřejmostí. Nejen kompletně nový světelný park a zvuk je lákadlem. Prostor je členitý a víceúrovňový, což nabízí možnost rozložení více tanečních pódií během jednoho večera. Není to však pouze hlavní taneční parket nebo horní bar s hospůdkou, čím se může Prádelka pochlubit. Nedílnou součástí se stala prostorná zahrádka s příjemným posezením prakticky v centru města.

Klub má velké ambice vozit zajímavé kapely, djs a další hudební projekty a uspokojení v programu naleznou snad všichni. Pro více informací můžete využít stránky tohoto klubu na adrese www.pradelka.cz.

program

Dodal: Radek Fuxa
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika