Rozhovor z Hifi Princess a Maxem Brownem před pátečním Antistatickem

Rozhovor z Hifi Princess a Maxem Brownem před pátečním Antistatickem

12. 10. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Do Antistaticu Catepillar ve Frýdku-Místku zbývá už jen pár dnů a my Vám přinášíme rozhovor s Maxem Brownem a Hifi Princess...
1.Ahoj, jak se vede?
Hifi: Super, díky. Nastěhovali jsme se do nového bytu, takže jsme toho teď měli hodně, ale těšíme se, až se zabydlíme a věci se uklidní.

Max: Jak už říkala Lori, stěhovali jsme se do nového bytu ve Vídni, což je docela změna, ale je to prima.

2. Dá se říct, že jste spolu na březnovém Antistaticu rozjeli duo, s kterým jste již po světě sklidili velký úspěch. Nebudeme zastírat, že Sunproduction crew je tímto velice potěšena.
Hifi: Ano, na tom Antistaticu jsme si to hodně užili. Už se nemůžu dočkat na pátek :o)

Max: Nás to taky těší!:-)

3. Jak jste na tom momentálně s prací ve studiu?
Hifi: Pokoušela jsem se dokončit několik mých tracků, orientovaných spíš do elektra a houseu, a zároveň jsem dokončovala mé další album. Bude to mix downtempa, dnb a breakbeatu se spoustou live prvků. Šílená záležitost!:-) Kromě toho zpívám pro house producenta Kevina Sunraye. Dokončili jsme track Curiosity, který již brzy vyjde, a rovnou dělám na druhém.Já a Max také pracujeme na našem webradiu na www.energywebtv.com. Jde o živá vystoupení, přenos je audiovizuální, hrajeme tam každý čtvrtek mezi 21,30 – 23,30h, najdete tam všechny druhy elektronické hudby – jmenuje se to Electronic pleasures.

Max: Minulý měsíc jsem dodělal 2 skladby (1 house, 1 techno track). Aktuálně se věnuju práci ve studiu víc, stále se učím, protože jsem ještě na začátku. Příští 3 roky se budu také věnovat škole – digitální film a animace. Samozřejmě chci i nadále vystupovat s Lori.

4. Tento rok v ČR přinesl akce, které dopadly dobře, jiné naopak mizerně. Jak proběhl tento rok v Rakousku?
Hifi: Rakouská scéna je celkem v pohodě. Bohužel díky jevu, že promotéři často dělali party ve stejný den, některé úplně zanikly. Myslím, že by se promotéři měli domlouvat ohledně termínu, aby scénu opět neposlali ke dnu.

Max: Vidím to stejně jako Lori. Každý by tu chtěl dělat akce, ale málokdo to zvládne zorganizovat, aby vše klaplo. Tím se pak samozřejmě scéna ničí.

5. Lori, jak často jezdíš hrát do své rodné Kanady?
Hifi: Dříve to bývalo tak 2 – 3krát za rok. Letos to je pouze jedno turné a možná 1 hraní v USA. No, mám dost práce i tady v Evropě. Každopádně před 2 týdny jsem se vrátila z Kanady – bylo to milé navštívit „domovinu“

6. Jak jste v létě prožili dovolenou, pokud nějaká byla?
Hifi: Měli jsme spoustu volna. Chtěli jsme mít celé léto bez hraní, ale nakonec jich pár bylo. Přesto jsme strávili hodně času v Chorvatsku, Itálii, Slovinsku a také v Maďarsku.

Max: Viz odpověď Lori.:-)


7. Abych odbočil k netradičním otázkám :o) V české republice televize vysílají reality show, což pohltilo většinu lidí. Předpokládám, že v Rakousku a Kanadě určitě reality show také proběhlo. Jak to vnímáte?
Lori: Po Státech a Kanadě to je velice rozšířené. Avšak myslím, že to není realita, resp. když víš, že tě kamery celou dobu natáčejí, byl bys schopen se chovat „normálně“? To si nemyslím.

Max: Osobně mě nikdy příliš nezajímalo dívat se na lidi v „kleci“, kteří se chovají směšně, aby pobavili diváky a vyhráli peníze. To mi nepřijde jako skutečný život.

8. Jaké máte oblíbené jídlo?
Lori: Sushi!

Max: Nemůžu to říct jednoznačně. Od té doby, co žiju s Lori, se moje chutě dost změnily – díky jejímu vaření.

9.Oblíbené auto:
Lori: Old schoolová VW dodávka s hlasitým sound systémem!:-)

Max: BMW

10.Nějaký zlozvyk?
Lori: Kouření

Max: Mám jich spousty.

11. Co tě dokáže potěšit?
Lori: Dobré víno, dobrá hudba a Max :-)

Max: Dobrý klub s dobrou hudbou, jídlo, příroda a samozřejmě moje přítelkyně.

12. Vzkaz pro lidi na Antistatic 14.10.
Lori: Lidi, sněte, bez snů je život nudný!

Max: Doufám, že se tam uvidíme!



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika