Thom Yorke: Dvanáct palců singlu

Thom Yorke: Dvanáct palců singlu

07. 09. 2009  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
Zhruba za půlměsíc budou mít fanoušci možnost zakousnout se do nového vinylového dortíku z dílny Yorke/Radiohead. Tedy do dvou. První se jmenuje Feeling Pulled Apart by Horses a je to starý nápěv, který dostal nový kabát a druhý se jmenuje The Hollow Earth – dutý experiment z dávných Eraser-časů. Od 21. září jsou oba k zakoupení ve fyzické podobě (waste.uk.com), ke stažení pak od 6. října.
Ve stejný den, kdy se dostanou oba singly na pulty, je nachystána i premiéra filmu The Age of Stupid, nad kterým York-environmentalista, mezi jinými, převzal záštitu. V tiskové zprávě k filmu se uvádí, že York zahraje na závěr vysílání akustickou verzi úvodního tracku, ovšem podle tiskového mluvčího se bude jednat o track z alba In Rainbows. Nezbývá než se nechat překvapit, s čím se York vytasí.



Zmiňovaný snímek, který natočila slavná režisérka Franny Armstrong, bude 21. září 2009 promítán simultáně do více než 400 kin v USA a také do dalších 30 zemí ve světě – zároveň to bude zelená agitka pro nadcházející prosincová jednání o klimatu v Kodani, kde se rozhodne co dál. Zelené drama The Age of Stupid je pohledem člověka žijícího v roce 2055 na uplynulá desetiletí a zamyšlení nad tím, proč lidé i přes všechna varování nedokázali zkáze, kterou změna klimatu přináší, zabránit.

Zdroje: www.pitchfork.com
www.marketwatch.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika