Take Control v září s holandským trojlístkem

Take Control v září s holandským trojlístkem

07. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po plodném festivalovém létě se o slovo opět hlásí nejoblíbenější drum & bassová klubovka. Take Control v Abatonu slibuje na pátek 25. září pořádně ostrou zlomenou jízdu – do Prahy přiletí DJ z holandského trojlístku Black Sun Empire.
Ti v roce 2002 úspěšně navázali na odkaz legendárních tech stepových učitelů a přinesli nový, zajímavý sound, inspirovaný sci-fi atmosférou - vesmírnými dálkami obzvláště. Po startu na labelu DSCI4 zakládají vlastní, stejnojmenný a velmi rychle se zabydlují v setech všech DJů. Alba Driving Insane, Cruel & Unusual i kompilace Endangered Species sklízí úspěch a kolaborace se jmény jako Noisia nebo State of Mind jejich slávu jen umocňují. Momentálně jsou v kurzu i díky dubstepovým kouskům, na něž se před časem s velkým nasazením vrhli.

Velmi blízko k Black Sun Empire má i hlavní domácí host, Ibogain, z jablunkovského projektu Morebeat. Tvorba této dvojice v poslední době čím dál více uchvacuje zahraniční labely, kromě holandského Citrusu se momentálně vyznamenali i releasem na americkém vydavatelství Spun.

Na provětrání tvrdších placek se dále těší Pixie z Tele2Beatz, Beast 67 z Drumandbass.cz i Bifidus Aktif ze Shadowboxu. Druhá stage nabídne electro house a breakbeat od trojky Dave, Duff a Tamagotchi, známé též pod hlavičkou Substance-D; asistovat jim bude ještě Eddrum z Neurokyme.

Vstupenky zakoupíte již nyní v předprodejní síti Ticketstream za cenu 140 Kč (plus poplatky), na místě za ně zaplatíte 190 Kč.

Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL

Pátek 25. 9. 2009
Vstup: Předprodej 140 Kč, na místě 190 Kč
Vystupují:
Black Sun Empire (NL), Morebeat, Pixie, Beast 67, Bifidus Aktif, Dave, Duff, Tamagotchi, Eddrum
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika