Ferry Corsten vydává první DVD

Ferry Corsten vydává první DVD

08. 09. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (1)
Už jen pár týdnů zbývá do vydání prvního DVD Ferry Corstena, které se bude jmenovat Backstage. Na něm se můžete těšit, na záběry ze zákulisí během Ferryho cest za hraním, včetně rozhovorů, na nahrávku z masivní Full On Ferry 2008 a mnoho dalšího.
Ferry Corsten obsadil se svými skladbami jako Punk, Beautiful, Rock Your Body Rock a Made of Love první místa světových hitparád, získal také řadu hudebních ocenění a třetím rokem organizuje úspěšnou akci Full On Ferry v jeho domovském městě Rotterdam. Nyní přišel čas, aby vydal také své první DVD Backstage.



Na tomto DVD se podíváte na život jednoho z nejoblíbenějších umělců elektronické taneční hudby. Vydáte se na půl roční cestu, která vás vezme po celém, až do vydání Ferryho posledního alba Twice In A Blue Moon. Budete také sledovat, jak se připravuje Full On Ferry 2008!

Dokumentární: Backstage
Jeden na jednoho rozhovor s Ferry Corstenem, podíváte se také na jeho život Dje a producenta, na jeho cestování a vystupování na festivalech a klubech po celém světě. Nejen na video z vystoupení na Full on Ferry 2008, ale uvidíte také exkluzivní záběry z jeho hraní na Queen's Day v Holandsku, v Libanonu, Love Planet v Dublinu a další. Těšit se také můžete na záběry příprav radio show Corsten’s Countdown.

Akce: Full on Ferry 2008
Kromě vystoupení Ferryho Corstena se můžete těšit na Lange, Sandera van Doorna, Betsie Larkin, Marcuse Schössowa, Eddie Halliwela a Solarstoneho!

Fotomontáž

Fotografie z Full on Ferry 2008.

Backstage vychází 1. října a v balení na vás bude čekat jedna stříbrná placka o délce 155 minut.

Zdroj: www.ferrycorsten.com
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

25. 09. 2009 | 17:01:55
+0 | -0

Ferry

hned to dvd 1.10. objednávám:-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika