Pozvánka na Drum Affection a CzechPoint

Pozvánka na Drum Affection a CzechPoint

10. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nadcházející dva víkendy v Praze slibují dva neotřelé mejdany. Na páteční Drum Affection s dnb legendou Hypem by v Meet Factory Hall neměli chybět všichni, co holdujou pořádnýmu drumbácu a breakbeatu. Dvě skvěle obsazené stage slibují skutečně jedinečnou zábavu. Naproti tomu další vydání multižánrové party CzechPoint, které se uskuteční následující víkend, v pátek 18. září v klubu Abaton.
CzechPoint nabídne dokonce čtyři stylově různorodé hudební scény s line upem sice ryze českým, ne však rozhodně nezajímavým! Důležité informace včetně časového line upu k pateční Drum Affection již známe! Vše se dozvíte na oficiálním webu akce www.drumaffection.cz. Časový line up CzechPointu vám prozradíme v průběhu následujícího týdne. Už teď si ale jeho složení můžete nastudovat na novém webu akce www.czparty.cz.

Určitě bychom Vás dnes ale ještě rádi upozornili na pořádnou porci celkem čtyř Warm UP večírků, které se během tohoto víkendu budou konat v pražských klubech Visitor, Palác Akropolis a Chapeau Rouge. Mrkněte tedy buď na jeden ze zmíněných webu, na kterých naleznete i ostatní info k akci, nebo vám podrobný výpis nabízíme i my níže…

Breakbeat Warm up @ Visitor Club - 11.9.2009
Djs: Saku, Electrom, Meela

Techno Warm up @ Visitor Club - 12.9.2009
Djs: Sidecar, Monotype, Logick, Zviry

1. Mash UP Funk Warm up @ Palác Akropolis - 12.9.2009
Djs: Boogie /PL/ + Goldstar

2. Mash UP Funk Warm up @ Chapeau Rouge - 13.9.2009
Djs: Boogie /PL/ + Goldstar

Dodal: Jan Furčák alias Logick, Nextwave Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT 11

Pátek 18. 9. 2009
Vstup: předprodej do 17.9. 100 Kč, na místě: do 23h 150 Kč, po 23h 170 Kč
Vystupují:
1st Techno stage - Pavel Krejdl, Skillz Brothaz, Monotype, Sidecar & Zviry, Wector, 2nd Drum´n´bass stage - Babe LN, Eddrum, Danko, Frock & Inspecta, Broda, 3rd Breakbeat stage - Kaplick & Saku, Brada, Electrom & Zwooky, Meela, Sety.cz DJ contest winner, 4th Mash UP Funk chillout stage - Teskko & Brat Mat (PL), Bica, Wector, Goldstar, Chochacz & Marie (live vocals)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika