Trancenavigation: Párty na Vltavě

Trancenavigation: Párty na Vltavě

17. 09. 2009  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (2)
Minulou sobotu (12.9.) se na Vltavě odehrála velice zajímavá párty pod názvem Trancenavigation. Tato párty se konkrétně konala na parníku Tyrš a pořadatelem celé této akce bylo největší tuzemské taneční rádio „danceradio“. Jaké to na parníku bylo se dočtete v mém reportu.
Již těsně před 20. hodinou vpustili pořadatelé všechny účastníky na parník, tou dobou se již na své vystoupení připravoval i Michal Poliak, který celou Trancenavigation odstartoval svým setem. Michal hrál celkem pohodový progressive. Dá se říci, že celou párty celkem slušně nastartoval, tempo jeho setu nebylo nikterak závratné, ale výběr songů dokázal slušně navnadit, zahrál například nový track od Andy Moora – Races, Bliksem od Sandera van Dorna a nakonec zařadil song Randy Katana – The Hype. Možná by neuškodilo lehce zvýšené BPM, ale i tak to byl celkem povedený set na rozjezd.

Úderem 22. hodiny nahradil Michala za mixážním pultem další domácí dj a producent Thomas Coastline, jeho set byl plný pozitivní energie a pro mě osobně to byl určitě nejlepší výkon večera. Thomas hrál velice energický Trance, který nenechal v klidu téměř nikoho na této plovoucí párty. V jeho setu zaznělo například: Back to you od Rogera Shaha v Aly & Fila remixu, hymna dancerádia, ke které složil hudbu, zazněl i jeho nejnovější singl After Hour. Celkem vzato mě jeho set velice potěšil a řekl bych, že o něm v budoucnu ještě mnohé uslyšíme!

Krátce po půlnoci se za mixák postavili největší hvězdy večera, a to známé německé duo Stoneface & Terminal, svůj set začali ve velice poklidném tempu, alespoň to na mě tak působilo (možná trochu i v doznění ze setu Thomase Coastlina). První hodina jejich setu mi přišla lehce „oťukávací“, jako by nevěděli co vlastně chtějí hrát, střídali energičtější songy s méně záživnými, působilo to na mě lehce nesourodým dojmem. Zato druhá polovina jejich setu byla opravdu vynikající, energická a všichni návštěvníci se opravdu skvěle bavili. Během jejich setu zaznělo například Out of the Blue od Ferry Corstena, Lehal Industry od Tiesta, jejich Super Nature, Aktiva - Incognition atd.

Co musím také vyzdvihnout je rozhodně povedená laser show, která výborně dotvářela atmosféru během celé párty, dále pozitivně hodnotím i možnost nechat se vyfotit a následné vytištění fotky. Návštěvnost bych odhadoval na zhruba 150 lidí, což bylo zřejmě jediné mínus Trancenavigation, rozhodně si zasloužila větší návštěvu. Celkově hodnotím tuto párty jako velice povedenou a již teď se těším, co si pro nás danceradio přichystá příště.

www.danceradio.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCENAVIGATION

Sobota 12. 9. 2009
Vstup: 555/600 Kč
Vystupují:
Michal Poliak, Thomas Coastline, Stoneface & Terminal
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

20. 09. 2009 | 16:09:45
+0 | -0

parnik

LUXUSNI AKCE-NAM SE STRASEN LIBILA:-)))))))))))))))))
franta
18. 09. 2009 | 12:38:16
+0 | -0
Thomase Coatlina, chudák pěkně jste se mu odvděčili :D
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika