Techno & Minimal kalendář 10/2009

Techno & Minimal kalendář 10/2009

30. 09. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
S měsícem říjnem se tech/minimalové party nadobro přesouvají do klubových prostor. Překvapením pro hudební fajnšmekry bude možná ta skutečnost, že tentokrát nabízí domácí klubovky velmi zajímavá jména. Někteří z pozvaných djs si odbudou dokonce své oficiální premiérové vystoupení v ČR. Nejen proto stojí za to projít si náš říjnový kalendář důkladně od začátku až do konce.
02.10. - Bubbles vs Pulzar
Bubbles team se rozhodl spojit s libereckou párty Pulzar. Na první díl nové éry této party přijede zahrát světová legenda, anglická techno jednička a mistr tří gramofonů - Ben Sims. Line doplní západočeská dvojka Jamal DJs, domácí M. Scuberman ve společném setu s dj Home a další.

02.10. - Human Traffix
Pokud to máte rádi pořádně "deep", už jste se určitě setkali s djsko-producentskou postavičkou jménem Jean F. Cochois alias The Timewriter, který více jak třináct let patří mezi nejrespektovanější producenty na mezinárodní houseové scéně. Příležitost přesvědčit se o jeho kvalitách budete mít na Human Traffix 2. října v Roxy.

03.10. - Magion

V říjnu tento večírek na Flédě klasicky pozvolna rozběhne rezident Click Joe, aby pak hlavní část večera svěřil německému hostovi, kterým je dj Filburt, patřící pod křídla stále populárnějšího vydavatelství Permanent Vacation. Dalším a posledním hostem tohoto dílu je Carl King z Prostějova.

10.10. - Eternity

Hlavní čas v line upu brněnského Eternity nedostane nikdo jiný než nejdéle působící djka na scéně, Ladida. Tentokrát bude celá akce oděna do temnoty, proto nese podtitul Black Edition - černé stěny, černý pult, černé objekty, minimum světel, pomalý stroboskop, kouř. To je říjnové Eternity společně s dalšími djs: Elio, Muzzy, Deivis, Marthen.

10.10. - XPRNC
Na dalším dílu XPRNC, které je dílkem dje Subsista vystoupí také zahraniční host - Rakušan Thomas Gruen, který se u nás těší velké oblibě, po úspěšném vystoupení na Hradhouseu a Midi special zavítá tentokrát do východočeského Lanškrouna. Zbytek line upu tvoří neméně zajímavý resident Subsist, deep houseový Mulli a další djs.

13.10. - Mute
Horký tipip: Proč nezajít na úterní klubovku Mute do olomouckého Dalamatina na Kaisersozeho zcela zdarma?

14.10 - Radio S.O.S.
Nejedno tklivé ouško určitě nenechá ujít legendární akci s názvem Radio S.O.S. Na pražském Bukanýru. Significant Other System si tu můžete vychutnat společně s Trávou a Petrem Mikoláškem každou středu a navíc zdarma.

16.10. - Imperium
Jako jedna z posledních známých větších parties zůstává Imperium u prověřeného tvrdéhozvuku, proto byl do ČR premiérově pozván techno bijec Bas Mooy. Na hlavní Disk techno stage ho dále doplní mistr 3 gramofonů, dnes již legenda hardtechna/schranzu, chorvatský dj Ogi. Zahraniční trojici hostů nakonec doplní slovenský mistr dj Boss.

21.10. - Midi (Perpetuum)
Každou druhou středu v měsíci nebude v brněnském Perpetetuu chybět dnes již pomalu tradiční tech/minimalová noc Midi, jež kromě svých zaběhlých a oblíbených djs nezapomíná ani na nové „minimalistické“ talenty. Shala se ujal své residentury se ctí a jako každý měsíc i v říjnu pozval na Midi takové djs, kteří opravdu stojí za „středeční“ poslech. To vše za pouhé „tři pětky“.

22.10. - Unplugged (Houseboat u Bukanýra)
Na říjnové Unplugged si dj Face přizval opět jména, na která se vyplatí vyrazit i uprostřed pracovního týdne. Tentokrát bude čeřit hladinu Vltavy na vyhlášeném houseboatu břeclavský Elektrabel a Roman Rai.

23.10.- Genetix Back to Techno

Ladida vystoupí jako headliner v měsíci říjnu kromě Brna i v ostravském Fabricu na akci s jménem Genetix Back to Techno. Ostraváci Roman Hyde, Peter Wünsch se tím pokouší o znovuvzkříšení techna v metropoli, držme jim palce!

24.10. - Bobynation

Bobycentrum v Brně přichází hned z úvodu sezóny s další novou party, která se bude nést ve znamení techna. Jedním z hlavních headlinerů bude představitel funky techna a velký oblíbenec českého publika slovinec Valentino Kanzyani. Dalším lákadlem bude dj, jenž se cítí v prostředí berlínského Tresoru jako doma - Alexander Kowalski. Temným groovy technem osvěží Johannes Heil, dále vystoupí Christianem Fischer, česká technokrálovna Lucca. Hvězdný lineup uzavírá vynikající anglický techno producent Vortechtral.

27.10. - Sonne edition 8
V Topolné u Uherského Hradiště se koná den před státním svátkem osmý díl party Sonne Edition. Na main stage vystoupí jako hlavní host čím dál více oblíbenější irská djane Clodagh , o další vydatnou porci techna se postarají Jerry, Spiriakos a další.

27.10. - Human Traffix
27. říjen je prokleté datum – v jeden den se koná hned několik více či méně zajímavých akcí ve znamení techna, minimalu a tech houseu. Mezi ně bezkonkurenčně patří i Gui Boratto, který vystoupí v Roxy na klubovce Human Traffix. Premiérové vystoupení všestranného brazilského umělce se bude nést na vlně jeho úspěšného alba „Take My Breath Away“. O další program se postará výtečný rezident Loutka a kupa další skvělé tech-houseové muziky.

27.10. - Klika 4th Birthday (Panama)
Nejen letošní letní festivaly jsou důkazem toho, že minimalový projekt Klika dosahuje rok od roku čím dál větších úspěchů. Své 4. narozeniny proto oslaví ve zcela nově otevřeném královéhradeckém klubu Panama se skutečnou noblesou: jako hlavní host zde totiž vystoupí Kanaďan Jeff Milligan, dalším zajímavým jménem je dozajista i legenda české techno scény dj Kaisersoze, chybět samozřejmě nebudou ani zakladatelé projektu djs Subsist a Ala a další minimalisté: live act Radioactive Tunes, djane Sonja, dj Seegeng a dj Mulli.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika