Peaches v Praze již tuto sobotu

Peaches v Praze již tuto sobotu

01. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První koncert letošní série festivalu Stimul nabídne velké světové jméno: kanadskou elektronickou hudebnici a performerku Peaches. Ta vystoupí poprvé v Praze a to v sobotu 3. října v Divadle Archa. Jako předkapela se představí ostravští elektropunkeři Like She.
Při české premiéře Peaches si přijdou na své především příznivci syrového elektra a radikálních genderových postojů. Originální hudebnice, producentka a performerka z Toronta neváhá použít veškeré hudební zbraně, aby mohla do světa vykřičet své postoje. Za patnáct let působení na scéně se z ní stala vyhraněná osobnost, se kterou chtějí všichni spolupracovat. Ne nadarmo s ní píseň i klip natočil Iggy Pop, ne náhodou ji na turné pozvali Nine Inch Nails nebo Björk.



Peaches ruší hranici mezi mužskou a ženskou rolí, vulgárností a bohatou imaginací, humorem a drtivou neústupností, rockem a nenávistí k rockerům. Kombinuje electro a rockové riffy, přičemž na sebe bere otevřené sexuální výzvy, narážky a rýpance, jaké tradičně procházejí rockerům. Co se stane, když místo pudového svalnatce zařve holka slogan „fuck the pain away“, tedy „bolest přebij šoustáním“? Uvidíme 3. října v Arše. Reference z živých vystoupení potvrzují, že show Peaches patří k nejživelnějším a nejnevypočítatelnějším vůbec.

Dodal: Stimul Festival
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STIMUL FESTIVAL

Sobota 3. 10. 2009
Vstup: 390/490 Kč
Vystupují:
Peaches
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika