Daniel Kandi na In Trance v Hradci Králové

Daniel Kandi na In Trance v Hradci Králové

09. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Dj Boxi, Music club Event Hradec Králové a agentura Silent Storm Production pro vás připravují novou klubovou noc s výmluvným názvem "In trance".
Možná si říkáte, proč byl za místo konání zvolen právě Hradec Králové a ne třeba Praha, Brno nebo Ostrava, kde mají klubové akce větší tradici a podporu. My na to ale říkáme, proč ne? Klub Event, v anketě Semtexu vyhlášený jako nejoblíbenější klub východočeského kraje, bezesporu kvalitním místem je a zvolený lineup je rozhodně našláplý! Jako headliner akce se představí dánský dj a producent Daniel Kandi, který se v ČR již jednou objevil a svým předvánočním setem v roce 2007 téměř "zbořil" pražský klub Vertigo.


Od té doby Daniel urazil značný kus cesty a v současné době se právem řadí mezi nejlepší trance djs na světě. Jeho produkce charakteristická emotivními melodiemi se s železnou pravidelností objevuje v setech a radio shows nejrůznějších světových DJs jako jsou Armin van Buuren, Ferry Corsten, Above & Beyond či Sean Tyas a on sám měl možnost si zahrát i na takových parties jako byl letošní jubilejní A State of Trance 400 právě Armina van Buurena, či německý Nature One. Remixované pecky nebo vlastní singly jako jsou Let Go, Deep Psychosis, Pandora, Fragile či One Wish, se staly pro mnoho producentů velkou inspirací a cestou pro tvorbu největších trancových hitů.

Dalším, a rozhodně ne nezajímavým, zahraničním hostem pak bude Joe Garrett aka Temple One. Tento anglický dj a producent patří v současné době mezi nejvýraznější talenty v oblasti trance music, jeho track Aurora zaznamenal podporu i od takových jmen jako je Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten či Above & Beyond. Díky osobitému stylu jsou velice žádané i jeho remixy, jako příklad lze uvést Alan M - Famicom (Temple One remix). Ani jeho kariéra dje však nezůstává pozadu, neboť i on měl možnot si zahrát na významných událostech, jako např. Digital Society či Gatecrasher. V ČR se pak představí úplně poprvé.




Z domácích luhů a hájů line-up doplní djs Jimmy B a Boxi. Jimmy B, vlastním jménem Jakub Koreček, djskou dráhu nastartoval v 18 letech a po velice krátké době již hrál na první party, kterou byla pardubická Mhaaania. Po nasbírání dalších zkušeností na parties byl posléze několikrát pozván do známého pořadu "First Step To Fame" rádia SensationFactory. V mixování klade důraz na vývoj setu a publikum, které se snaží vždy rozpumpovat energetickými vlnami jak progressive housu, tak i uplifting trancu, tech-trancu, dokonce i techna.

Boxi začal svoji hudební pouť v roce 2002 a v současné době je jedním ze základních pilířů současného djského a promoteského osazenstva klubu Event. Jeho energické taneční sety doprovázené nezaměnitelnými gesty povzbuzování publika, jsou charakteristické plynulým a citlivým přechodem mezi jednotlivými styly a jsou zvolené tak, aby pobavily jak nejširší publikum, tak i úzké skupiny clubberů.

Více informací naleznete na: akcelucie.unas.cz

Dodal: Boxi
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IN TRANCE

Pátek 16. 10. 2009
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Daniel Kandi (DK), Temple One (UK), Boxi, Jimmy B
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Křap
13. 10. 2009 | 07:24:02
+0 | -0
Nebejt tam plakát, tak ani nevíme kdy to je!!!!

11. 10. 2009 | 18:46:50
+0 | -0

Nooooo>]

no ja asi taky, tiskovka jak víno>]
Elec
11. 10. 2009 | 09:41:03
+0 | -0
se z toho po*eru :D
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika