Philip T.B.C. vydává desku Audible Thoughts

Philip T.B.C. vydává desku Audible Thoughts

22. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Stojaté vody české elektronické scény v těchto dnech rozčeří nové album. Philipa T.B.C. známe jako zástupce DJské drum & bassové špičky, na svém debutovém CD se ovšem představí ve zcela jiném světle. Ve spolupráci s mnoha zajímavými hosty vydává žánrově pestrou desku \"Audible Thoughts\" na Daska Records.
Philip T.B.C. se věnuje deset let DJingu, který ozvláštňuje fůzí hudebních stylů a prostor dává i scratchům a turntablistickému umění. Jeho dovednosti ocenil i Liam Howlet z The Prodigy, když si ho vyžádal, aby předskakoval jejich koncertu na slovenské Pohodě. V posledních dvou letech zavedla Philipa hudební cesta také do studia, kde vytváří nejen drum & bass, ale především hudbu různých žánrů, tempa a atmosfér. Výsledkem je zbrusu nové CD.

philip tbc

Album se nedá jednoduše zaškatulkovat. Kombinace vlivů downtempa, trip hopu, glitch hopu, dubstepu, hip hopu, breakbeatu a dalších stylů se jeví jako jeho silná zbraň. Ještě důležitější byl výběr hostů: kromě producentského přínosu od Ghonzalese se na Audible Thoughts podíleli i umělci ze zahraničí. Svou flow na mikrofonu předvedla dvojice rapperů z brooklynského (NY) seskupení 3rd Party - Rabbi D & Hired Gun, každý v jednom tracku a dále "perfect Oxford English" rapující C.Monts (UK) ve skladbě "21st Operative".

Schratche dodali přední čeští turntablisté, DJs Lowa, A.K.A. a Friky, do dvou tracků přišel se svým nástrojem zahostovat jeden z nejlepších českých kytaristů a leader skupiny -123min, Zdeněk Bína. Svůj hlas na album propůjčila zpěvačka MC Lindee, jediná zástupkyně jemnějšího pohlaví. Zajímavým bonusem jsou pak remixy skladby od kapely 100°C a slovenské kolaborace Vec feat. Richard Müller.

Audible Thoughts vychází 22. října 2009 na značce Daska Records. Díky technické podpoře serveru Sety.cz lze album pořídít na stránce shop.sety.cz a to jako klasické CD nebo v digitální podobě (MP3 - 320kbps). Více informací naleznete na www.philiptbc.com nebo www.myspace.com/djphiliptbc. CD bude možné zakoupit také v distribuci Maximum Underground a Starcastic.

U příležitosti vydání nové desky vzniklo i krátké video, které ji částečně představuje:

Philip TBC - AUDIBLE THOUGHTS from SETY.cz on Vimeo.


Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
illycofii
23. 10. 2009 | 20:56:36
+0 | -0
rozhodne koupit, nebo stahnout.... tady neni absolutne co resit....
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika