Katcha s electro setem poprvé v Brně

Katcha s electro setem poprvé v Brně

08. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Přední drum and bassová djka Katcha nedávno odehrála svoji premiéru také ve stylu electro. Netradiční zvuk plný energie představila pražském klubu Mecca a získala velmi pozitivní ohlasy.
13. listopadu Katcha odehraje premiéru v tomto stylu také v Brně, v klubu Perpetuum. V rámci rezidentní noci HIME djky Clary Bailar se zde kromě Katchy a rezidentky představí také talentovaná techno djka Calbee.

Pravidelná klubová noc plná sličných dam za dj pultem a taneční hudby s názvem HIME, tentokrát nabídne jednu brněnskou premiéru. Magické datum přinese trojici vynikajících českých djek, které se na poli hudební scény pohybují již léta a za tu dobu si našly obdiv nejen u skalních fanoušků, ale i mezi širokou veřejností. Hlavním lákadlem bude pražská djka Katcha, která holduje především energickým rytmům drum and bass. Tentokrát však přijede do Brna zahrát speciální electro set, se kterým se nedávno premiérově představila v Praze v klubu Mecca a sklidila veliký úspěch.

Další informace najdete na: www.katcha.info

Clara Bailar

Rezidentka noci Clara Bailar, je brněnskému publiku velmi dobře známá. Svou momentální náladu a atmosféru akce dokáže citlivě přenést prostřednictvím originálního výběru desek do svého setu. Pod heslem „Save Da Vinyl“ stalé hledá novou neoposlouchanou elektronickou hudbu na černých nosičích a tvrdí, že nikdy nepropadne módnímu trendu CD playerů. Velmi aktivní je také jako producentka vydávající na českých i zahraničních labelech. V první části svého vystoupení na noci HIME se Clara představí v roli djky, druhá část pak bude patřit nejnovější produkci z jejího studia, kterou představí live.

Ukázky z její tvorby i djské sety si můžete poslechnout na: http://www.myspace.com/clarabailar

djka Calbee patří mezi poměrně mladé tváře na české taneční scéně, její sety vynikají precizními mixy energického techna s tribal a funky prvky. Calbee vystoupí na akci HIME jako poslední a věříme, že si její energický sound najde mezi brněnskými klubery řadu příznivců.

Další informace o djce Calbee najdete na: www.idj.cz/calbee

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIME

Pátek 13. 11. 2009
Vstup: 60 Kč
Vystupují:
Katcha (special electro house set), Clara Bailar, Calbee
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
500ml
09. 11. 2009 | 21:21:38
+0 | -0
..uulalaaa ...shkoda ze se nemuuzu zuuczastnit !! =/
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika