Report z Paul van Dyk night v Berlíně

Report z Paul van Dyk night v Berlíně

10. 11. 2009  |  Autor: Tigi  |  Komentáře (1)
V sobotu 31. října, se vedle obřího Berlínského letiště Tempelhof, konala akce pod záštitou MTV s názvem Paul van Dyk night. Vystoupili zde takové hvězdy jako Nick Warren z legendárního projektu Way out West, či italský krasavec Giuseppe Ottaviani. Jak to celé vypadalo, se dozvíte v mém reportu.
Toho zamračeného sobotního odpoledne, jsme se vydali směrem k hlavnímu městu našich západních sousedů, abychom mohli shlédnout německou megastar ve 4 hodinovém setu. Po cestě se v autě vytvořila skvělá atmosféra, takže jsme přijeli perfektně naladěni. Místo na parkování jsme také našli bez problémů a ke spokojenému vstupu nám stačilo vystát krátkou frontu. Bohužel do haly se začalo pouštět relativně pozdě a fronta na šatnu také nebyla nejmenší. Proto jsme přišli o první hodinu Paula, a mohli jsme se nechat unášet v housových rytmech Nicka Warrena. Jeho průměrný set složený především z progressivně laděného housu s techy příměsí, jsme využili k prozkoumání prostoru.

Columbiahalle je vlastně o něco menší Sasazu s ošklivějším interiérem. Barů zde byl dostatek toalet také a během večera jsem žádnou další frontu nestál, organizace šlapala jak hodinky a návštevníci se skvěle bavili. Chybět nesměl ani Vandit shop ve kterém někteří jedinci byli schopni utratit celou výplatu. Zvuk byl čistý a světla na úrovni. Nezbývalo než se těšit na headlinera celé akce.

Paul van Dyk
Paul dorazil na podium úderem druhé hodiny ranní, společně se zpěvákem Johnny McDaidem, aby velkolepě uvedli tracky Time of our lives a Home. Jak jinak než v živém podání. Po fantastickém Dykově úvodu jsme běželi do Vandit shopu, abychom stihli autogramiádu Giuseppe Ottavianiho a americké dvojky Filo and Peri. Musím přiznat, že všichni tři byli moc ochotní a usměvavý. Nebyl tedy problém pořídit si společné foto či autogram.

Při návratu na plac nás čekalo malé překvapení v podobě změny stylu. Mistr začal hrát něco co se podobalo temnému technu, ne všem se tento trend zamlouval. Za svou osobu musím říci, že mě osobně nezklamal. Poslední hodinu Dyk opět najel na tu správnou trancovou vlnu a zábava mohla pokračovat.

Slyšeli jsme například jeho fantastický remix Madonny - Revolver, We are live v dokonalém Dykově mashupu s hitovkou Let The Bass Kick, či světově známý track od Above & Beyond - Oceanic v remixu Super 8 and Dj Tab. Celé to Paulie zakončil hitovkou Home ve vrzavém Cosmic Gate remixu.

Giuseppe a spol.
Za obrovského aplausu se za své klávesy postavil Giuseppe Ottaviani, aby nás vzal na projížďku zasněnými melodiemi a hlavně, aby nám ukázal, co že to vlastně za pár dní uslyšíme na Transmission. Většina z naší výpravy se shodla na tom, že Peppé byl největším překvapením večera. Upliftové melodie se skvěle střídaly a člověk měl pocit, že se vznáší.

Po něm následovali Filo a Peri, kteří to rozjeli v tech-trancovém stylu. Nesměl samozřejmě chybět jejich největší hit Anthem nebo remix Body of conflict od Cosmic Gate. Přemohla nás však únava a rozhodli jsme se tedy vydat domů. Musím přiznat, že se jednalo o další vydařenou akci s partou skvělých přátel. Prostor byl optimální, ceny byly více než přijatelné. Už se těším na další z našich výprav.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EMAS PAUL VAN DYK NIGHT

Sobota 31. 10. 2009
Vstup: Předpordej 15.5,- euro
Vystupují:
Paul van Dyk, Giuseppe Ottaviani, Nick Warren, Filo & Peri
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
roma_suki
12. 11. 2009 | 18:12:30
+0 | -0
Skvely report!)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika