Report z dnb League s MC DETem

Report z dnb League s MC DETem

15. 10. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (3)
V pátek jsme vyrazili do žižkovského Matrixu na dlouho očekávaného MC Deta, který je požadován za jednoho z nejkvalitnějších MC vůbec. Nečekejte nijak odborný report z jeho vystoupeni nebo organizace celé akce, ale jen takový životopis této kalby :o)
Předem ještě nutno podotknout, že tento reportík vnizká hned po kalbě, kdy jsem vzhůru asi tak půl hodinky. Říkám si napiš to hned, když chceš, jinak se k tomu už nedokopeš! Už ale v tomto prvním odstavci zjišťuju, že to byla nejspíš slušná kalba, neb začínám řešit, že vlastně pořádně nevím co se to tam semlelo :-) Zkusím to teda pomalu a úplně od začátku:-). Do Matrixu jsme vyjeli po kolejích - tramvají devítkou z Arbesova náměstí něco kolem půl dvacátý-třetí hodiny. Na Olšanském náměstí jsme se pokusili ještě zlomit naši kolegyni, která měla ten den velmi těžké pracovní okamžiky. Nakonec po mém a vzápětí i po dalším telefonu mé druhé kolegyně jsme zjistili, že toho měla asi fakt dost, jelikož už v takhle brzkou páteční hodinu byla téměř připravená usnout. Přichází cílová rovinka z Olšan do Koněvovy……

První dojmy byly hned z návštěvnosti. Na rozdíl od Drumstation akcí, které zde stejný člověk pravidelně pořadá, bylo půl hodinky před půlnocí slušně narváno. Dáváme první pivko a já se vrhám dopředu merknou na MCho, DJe a tancující roštěnky :-). Když nejsem zkalenej, respektive dokud nejsem, kladu si stále tu samou otázku - drum and bass je prostě styl, kterej mi nic neříká, tak proč sem vlastně vždycky lezu?... Tohle jsem si tentokrát říkat opřený o boční s stěnu s přetvářkou ve gzichtu velmi se bavícího jedince :-) Po asi půlhodince zjišťuji, že jsem se docela zasekl na sledování okolí a tak se vracím k našemu teamu abychom natankovali další pivko. Ještě všichni zcela střízlivý si říkáme, co právě teď podnikneme v tomhle undergroundovém prostoru a napadá to, co vlastně bylo nehnutelné, podívat se do vip, které nám Mic jako mediapartnerovi akce poskytnul..

No a tady nastává zlom celé situace a vůbec zlom celého večera. Na vip baru vysí A3, která avizuje „semtex-vodka – 20kč“ Odhazuju nedopité pivko a vrhám se koupit první rundu. Jeden, dva, tři čtyři kelímky ve mě hned mizí, začínám se pohupovat a opravdu upřímně usmívat :-) A co nevidím, Mic se prodírá lidmi a doprovádí do vip mohutného černocha, který vypadá stejně jako člověk, který je na plakátu této akce. Obrovskej a zatím také vážnej (minimálně jako já ze začátku) dává první drink a u baru se baví s Micem a jeho přáteli.

Nevím kolik semtex/vodek stihl (za ty prachy :-)) a vyráží na pódium, kde se rozcvičuje podobně jako boxeři před zápasem. Ještě ani nezačal povídat do mikrofonu a já už jsem ohromený jen jeho vizuálem. Černoch asi tak 190, asi tak 100kg propracovaných svalů ze kterého září až neuvěřitelný sebevědomí a obrovský respekt.

Teď by jako ve správném reportu mělo zaznít odborné rčení z jeho vystoupení… Nevadí že to neodborně zkrátím? Bylo to dost dobrý!, Krásný, zajímavý, „mohutný“a bůhvíjaký ještě hlas a hlavně neuvěřitelná rychlost, kde jsem nechápal, že se mu nezamotá jazyk. Dokonce mě i velmi kvalitně rozpařil :-)

Teď jsme se dostali asi tak do třetí hodiny ranní a nejraději bych to teď zakončil slovy, že jsem šel domu spát, pač tady vzniká okno, co se vlastně dál dělo . Pomatuju až poslední hodinku, kdy mě a Mariku bere Mic se zásobou šampusu na pódium. Pomatuju jak se mi nedaří vystřelit špunt. Pomatuju, jak mi šampus chutná. Pomatuju, jak dělám s MCkem jakousi soutěž o dnb league tričko pro nejlepšího pařmena. Pomatuju, jak tancuju jako debil a jako o život (tuna semtexu se na mě vždy takhle podepíše). Pomatuju, jak sotva jdu Koněvovkou dolu na Florenc. Pomatuju, jak se ráno probouzím a vzpomínám si, co se to včera vlastně semlelo.

Nakonec teda ještě velmi krátké shrnutí - Naprosto luxusní akce – věřím že moje nejlepší co do drum and bassu. Rád bych tímto velmi poděkoval Micovi za zorganizování tohoto vrnivého večera a popřál mu mnoho dalších stejně úspěšných akcí. Jo a drum-ěři - kupujte dnb league :-)

ozzby

3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Randa
17. 10. 2005 | 11:40:50
+0 | -0
2 MIC: DEKUJEME, jen tak dal ;-)
Randa
17. 10. 2005 | 11:40:42
+0 | -0
2 MIC: DEKUJEME, jen tak dal ;-)
Lejla
15. 10. 2005 | 23:10:35
+0 | -0
chtela jsem tam jit, ale musela jsem zustat v praci :-(
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika