MIDI LIDI vydali a pokřtí druhé album

MIDI LIDI vydali a pokřtí druhé album

19. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
17. listopadu letošního roku nebylo jen výročím Sametové revoluce, ale i zároveň i dnem vydání dlouho očekávaného druhého alba kapely MIDI LIDI s názvem „Hastrmans, Tatrmans & Bubáks“.
Křest se uskuteční v rámci Bubáks tour, jehož první část proběhne hned v listopadu. Začíná v úterý 24. 11. v pražském klubu Roxy a pokračovat bude v Plzni, Brně, Bratislavě a v Českých Budějovicích.

Během dvou let od vydání debutu „Čekání na robota“ kapela odehrála přes sto živých koncertů a DJ vystoupení v ČR i v zahraničí, vytvořila několik remixů a zejména soundtrack k na Oscara nominovanému filmu Protektor. Nové album vyjde u X Production, jeho zvuk prošel rukama Ondřeje Ježka (OTK) a spolupracovali na něm členové projektů JackJack, Ali Ibn Rachid či dokonce anglická kapela Chumbawamba, se kterou si MIDI LIDI navzájem přepracovali písně. O nové desce sami říkají: „Deska vypráví o vnitřních strašidlech. Jedná se o takovou "desku v tísni". Je melancholičtější, temnější, ale hudebně i emotivně barevnější. Jako podzim.“

Na Bubáks Tour je budou doprovázet Kamp!, které jsme měli možnost spatřit v březnu na Itch My Hahaha. Tato tříčlenná polská formace je spojením současných obrozenců osmdesátkového diska s Davidem Bowiem, ale také krautrockem 70. let letos vydala svižný disko debut „Thales One.“

Turné doplní David Doubek alias Ventolin (Mořská vlna AV, Kazety) - producent zapojující do své skákací taneční show nejrůznějšíi speciální světla a projekci. Hrál po boku Tujiko Noriko, Modselektor či The Presets.

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIDI LIDI / KAMP! (PL) / VENTOLIN

Čtvrtek 26. 11. 2009
Vstup: 120-180 Kč, (220 Kč vč. CD)
Vystupují:
Midi lidi, Kamp! (Pl), Ventolin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika