Progress Your Mind opět v Elamu

Progress Your Mind opět v Elamu

17. 10. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Presne dva týždne pred oslavou klubovej hudby na Slovensku – príchodom najväčšej hviezdy súčasnej tanečnej scény DJa Tiesta sme pre Vás pripravili už piate pokračovanie klubovky Progress Your Mind, ktorá sa bude konať tento piatok v klube ELAM.
Presne dva týždne pred oslavou klubovej hudby na Slovensku – príchodom najväčšej hviezdy súčasnej tanečnej scény DJa Tiesta sme pre Vás pripravili už piate pokračovanie klubovky Progress Your Mind, ktorá sa bude konať tento piatok (21.10.2005) v klube ELAM. Pre prvých 80 platiacich navštevníkov je pripravený darček - mixované CD Progress Your Mind Session No.3.

Na mušku si teraz berieme českú scénu a preto si môžete vychutnať to najlepšie čo naši západný susedia majú k dispozícií. Ako headliner sa v piatok predstaví pražský DJ Tazz, ktorého vám teraz predstavíme:

DJ Tazz sa na poli tanečnej scény pohybuje od roku 2000. Neskôr sa zaľubil do štýlu progressive. Snaží sa šíriť tento žáner viac medzi ľudí, a zakládá okrem iného aj hudobný projekt Progressive Session. Počas svojho pôsobenia si získal meno DJa s velmi presnými prechodmi a so záľubou v rôznych mixovacích technikách. V časopise XMag jeho demo CD dostávajú maximálne hodnotenia a zahral si tiež na legendárnych megaakciách ako Open Air Field či Summer Of Love . V roku 2005 si zahral aj v Londýne na AKA@The End, The Brixton Telegraph, či Summer Beach Party. Jeho sety sú energické a nápadité. V ostatnom čase vystupuje naživo s externým efektorom.

Ďaľším hosťom, ktorý sa predstaví ako New Face, bude DJ Martin Weiss, ktorý pochádza zo Spišskej Starej Vsi. Od malička bol spojený s hudbou a rád počúval platne s tanečnou hudbou 80. rokov. Pravidelne sledoval relácie Berlin house na TV Viva a Understand the dancefloor na Rádiu Tatry. Tieto dve relácie ho inšpirovali k DJingu. V roku 1999 objavil trance a neskôr progressive a tento hudobný smer mu zostal v srdci až doteraz. Prvé kroky venované produkcii urobil v Impulse Trackeri, neskôr vyskúšal Scream Tracker, Fast Tracker, Cakewalk ...

Promo set Martina Weissa si môžete stiahnuť tu:
Martin_Weiss_-_Set-07-08-2005.mp3


Všetky ostatné informácie nájdete na
www.djmartinweiss.com


Entry: 69.- Sk/Dievčatá do 23:00 vstup voľný.
Pre prvých 80 platiacich navštevníkov je pripravený darček - mixované CD Progress Your Mind Session No.3.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika