Portishead a Amnesty International

Portishead a Amnesty International

09. 12. 2009  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
K 10. prosinci 2009, mezinárodnímu Dni lidských práv, si Portishead připravili nový song – jmenuje se Chase the Tear. Určený je speciálně pro Amnesty International, organizaci, která se věnuje ochraně lidských práv. Za bezmála dolar je ke stažení na webu 7 Digital a veškeré stržené peníze putují do kasy Amnesty.
Geoff Barrow, který nedávno na Pitfork.com v rámci sekce „5-10-15-20“ vzpomínal na své rané, ale i současné vzory, neopomněl zmínit legendární Němce Can, kteří svou deskou Ege Bamyasi restartovali Barrowi ve třiceti jeho skomírající hudební srdce. „Prodělal jsem rozvod a byl jsem prostě a jednoduše nešťastný. Na 4 roky jsem přestal dělat muziku…měl jsem dost materiálu, ale byl jsem úplně bez nápadů. Ta deska odstartovala úplně novou část mého života, což v důsledku vedlo k desce Third…“ A možná povede i ke čtvrté desce, chtělo by se dodat.



Už na konci září 2009 prosákly zprávy o v pořadí čtvrtém albu Portishead a z toho, co je k vidění v klipu k Chase the Tear by se dalo říct, že práce jsou v plném proudu. Je tedy klidně možné, že deska vyjde někdy na počátku roku 2010. Pro fanoušky Barrowa je zatím k mání jeho Beak>, výsledek dvanáctidenní nahrávací šňůry v rámci jeho sólového projektu, ti ostatní si budou muset počkat na další překvápko. Třeba velikonoční…
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika