Silvestrovský SaSaZOO Cabaret

Silvestrovský SaSaZOO Cabaret

17. 12. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Pouze do pondělí 21.12. si můžete v síti Ticketpro zakoupit nejlevnější vstupenky na silvestrovský SaSaZOO Cabaret, které nabízí neomezenou konzumaci v základní ceně vstupenky. Při včasném nákupu tak ušetříte 700 Kč. Článek dále obsahuje informace o vystupujících djs a koncepci celého večera.
Od úterý je pak možné zakoupit vstupenky jen za 2490 Kč (tato cena bude i na místě) nebo 3990 Kč v případě VIP, které navíc zahrnují šampaňské a vybrané speciality ze SaSaZu Cateringu.

FUNKSTAR DE LUXE z Dánska, vlastním jménem Martin Ottesen, bude tím, komu bude během večera patřit „prime time“ na djském trůnu, ze kterého zaručeně zazní i světový hit no.1 Shine Is Shinig, kterým odstartoval před deseti lety svou strmou kariéru coby uznávaný dj a remixér. Od vydání remixu této skladby, kterou v originálu pochází Boba Marleyho, se jí prodalo už více než jeden milión kopií. Těžko si zpětně lze představit letní taneční kompilaci, kde by tato skladba nebyla na seznamu – ať už v originále nebo v jiné další verzi. Ne náhodou tak získal na Ibize track Sun Is Shining ocenění „Track Of The Season“.



Další remix Boba Marleyho na sebe nenechal dlouho čekat v podobě úspěšného singlu Rainbow Country. Následovaly remixy velkých jmen jako James Brown, Grace Jones, Mary J. Blige a další.

V roce 2002 vychází druhé album s názvem Funkturistic, které pro změnu nabídlo originální hudební materiál, tedy kromě předělávky Blinded by The Light od Bruce Springsteena. O dva roky později vypouští FUNKSTAR DE LUXE do světa singl When I Think Of You a remix She´s a Lady od Toma Jonese. Obě skladby byla zařazeny např. na kompilace Ultimate Dance Remixed, Club Hits 2006, Hed Kandi World Series 2 nebo Disco Kandi 05.04.

V roce 2007 rozjíždí FSD vlastní label pod názvem FAKE FRIES, kde vyšlo kromě Continental GT a So Invincible feat. Kristine Blond také několik novinek, které obohatil svým producentským umem jeho kolega Sputnik Di Marco.

SaSaZoo Cabaret

Originální SaSaZoo Cabaret představí během večera na hlavním pódiu více jak 60 umělců. Od osmi hodin to bude dj SLAVEEK z Chickenloops, kterého úderem půl desáté vystřídá desetičlenný LIVE BIG BAND, se kterým vystoupí např. Tonya Graves, Ondřej Ruml, Markéta Poulíčková a další vokalisté. Vše doplní originální Cabaret show v podání nejrůznějších umělců a dalších tanečníků a tanečnic. Tímto nabitým programem provede návštěvníky do roku 2010 Miky KŘEN s půlnočním překvapením a řadou efektů. Těšit se samozřejmě můžete na speciální scénu a dekorace, které budou vytvořeny jen pro tuto noc.

Vedle FUNKSTAR DE LUXE dále pak vystoupí dj MUZIKJUNKI (NL), CICKENLOOPS, John CULTER, dj SLOVAK, dj EVSON a další djs, kteří vás zaručeně udrží v klubu až do osmé hodiny ranní. Několik speciálních performancí, tanečníci v úchvatných kostýmech, posílený světelný park, LED stěna.

Dodal: Petr Tajčman, Pink Dot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NEW YEARS CABARET!

Čtvrtek 31. 12. 2009
Vstup: 1790-2490 Kč, VIP 3990
Vystupují:
Tonya Graves, Ondřej Ruml, Markéta Poulíčková, Miky KŘEN, Funkstar De Luxe, Muzikjunki (NL), Cickenloops, John Culter, dj Slovak, dj EVSON
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

22. 12. 2009 | 13:18:53
+0 | -0

LÍSTKY NA SASAZU SILVESTRSASAZOO CABARET

Prodam 2 listky na silvestr v Sasazu, jen za 1500Kc kus! To je neco, super cena co:) Pis na tmx@email.cz, predani zitra (streda) v Praze
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika