Warm up na TDK Time Warp

Warm up na TDK Time Warp

18. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub Duplex a United Music si Vás dovolují pozvat na warm up na TDK Time Warp, který proběhne tento čtvrtek právě v klubu Duplex. Jako headlinera akce páni promotéři pozvali maltského dje Rubyho. V článku naleznete další info k akci a bio tohoto malťana.
Klub Duplex a United Music si Vás dovolují pozvat na Warm up párty TDK Time Warp. A to ve čtvrtek 20.10.2005 od 22:00 v klubu Duplex, holky zdarma, vip karty zdarma, ostatní tranzit za 300Kč.

DJ RUBY (Malta)
Jestli znáte klubovou scénu na Maltě, pak určitě znáte i DJ Rubyho. V anketě MTV Europe byl třikrát za sebou zvolen nejpopulárnějším Djem na Maltě, kde patří k nejdůležitějším postavám tamní taneční scény.

Ruby hrál po boku takových jmen jako Sasha, Paul Oakenfold, Darren Emerson, Steve Lawler, Sander Kleinenberg, Faithless, Nick Warren, a dalších hvězd, které na Maltě vystoupily.

Ruby se dále prezentoval na parties světoznámých tanečních organizací jako Ministry od Sound, Cream, Renaissance, Godskitchen, Space, a mnoha dalších prestižních událostech, které v minulých letech navštívily Maltu.

Nedavno Ruby vydal svoji první desku, která uchvátila producenty a Dje po celém světě. Rubyho “Pure Simulation” podporují jména jako Anthony Pappa, Satoshi Tomiie, Thomas Penton, Marco V, a mnoho dalších.

Poprvé si budete moci vychutnat Rubyho famózní groovy progressive set, a alespoň trochu zažít atmosféru, kterou Ruby několik let servíruje desetitisícům návštěvníků jeho praties na malebném party ostrově Malta. Již tento čtvrtek, 20 října v klubu Duplex vytoupí DJ Ruby v rámci warm-up party k festivalu TDK TIME WARP, který proběhně 22. října v pražském Průmyslovém paláci. Tam uvidíte Rubyho po boku Marca V, a dalších hvězd na trance – progressive stagi Krafty.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika