Rehab presents Therapy Night

Rehab presents Therapy Night

21. 12. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rehab, který Vás léčil v roce 2009 svými sexy přehlídkami, žhavými sestřičkami, hvězdnými djs a svou výjímečnou atmosférou je zpátky. Soudě podle toho, kolik Vás s námi pařilo až do ranních hodin, tak hudební rehabilitace snad dělá zázraky.
Pečlivě jsme přemýšleli, s čím na Vás přijdeme po novém roce a zde je naše nabídka - Mixmaister dj a remixér Joris Wijsman, který pochází z Holandska. Tato země se bezesporu podílí na vývoji taneční scény po celém světě nemalou částí. Joris Wijsman je ostřílený dj a profesionál, který hraje bezmála 15 let a jeho djing je slyšet nejenom v holandských klubech, ale také v sousedním Německu a v mnoha dalších částech světa. K tomu všemu je také perfektním remixérem a jeho tracky jsou vždy originál, protože dohromady obsahují několik známých ale i neznámých stop a vydávají se tak za jedinečný celek. Joris ke svému djingu používá novinku v oblasti technologie pro djs - hardwarový kontrolér Total Control firmy Numark a softwarový systém Mixmeister. Říkáte si, že tohle není možné? Ale my vám oznamujeme: „Vítejte na Rehabu!“

Supportovat mu budou rezident noci Nesquik (vítěz soutěže Bassline Cup), kterého jste měli možnost spatřit na Summer Sessions 2009 se samotným Carlem Coxem. Ve svých setech používá kromě vlastní produkce také třetí Cdj player a doplňky jako je například effector.

Doplní ho stylový dj a komentátor Milan Kroužil ze stáje internetového a brzy již také éterového Dance Rádia. Jeho pomocníkem mu bude oblíbený párty playboy - dj Vítek Červený.

Na druhou stage zaútočí Platinum Soul djs s jejich nejnovějšími hity v urban scéně.

Zapomeňte na dýchání z úst do úst a první pomoc, kterou znáte ze seriálu Pobřežní hlídka - naše sestřičky Vám dodají kyslík do všech částí těla, kam bude opravdu potřeba! Nebudou chybět nové dekorace, performance a další doplňky, které dělají Rehab noc tou pravou hudební rehabilitací.

Dodal: REHAB
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS THERAPY NIGHT

Pátek 8. 1. 2010
Vstup: Ticketpro.cz 160 Kč, normal 190 Kč, vip 790 Kč
Vystupují:
Joris Wijsman (NL), Nesquik, Milan Krouzil, Witek Cerveny, 2nd stage - Platinum Soul DJs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Rehab - 8.1. Mecca
3 x 2 vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika