Rudeboy Audio na Radio Wave

Rudeboy Audio na Radio Wave

31. 12. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S Novým rokem přicházejí novinky na Radiu Wave. Čtvrteční speciál s Boldrikem Pořad na druhou soustředěný na českou i zahraniční ska scénu, reggae a dancehall vystřídá od 7. 1. podobně zaměřený, ale v režii jiného moderátora řízený pořad Rudeboy Audio s Honzou Vedralem.
Naladit ČRo 4 - Radio Wave přes internet.

Slušní kluci a holky by měli každý čtvrtek mezi osmou a devátou vypnout rádio. Honza Vedral totiž vysílá Rudeboy Audio. Hodinka, která vám ukáže, že žánry jako ska a reggae nejsou jenom za každou cenu pozitivní hudba plná lásky a sluníčka.

Rudeboy Audio je návrat do doby, kdy se na Jamajce optimisticky slavila nezávislost, nosily gangsterské obleky a hrála hudba z pouličních soundsystémů. Do doby, kdy se tam kvůli kriminalitě člověk bál jít na ulici a kvůli dobré muzice se i střílelo.

Rudeboy Audio je návrat do doby, kdy spolu v britských hospodách pili a na tanečních parketech řádili na ska, reggae a soul jamajští imigranti, poslední mods a první skinheadi a o rasismu nemohla být řeč.

Rudeboy Audio, to je komplexní pohled na minulost i současnost ska, reggae, northern soulu, mod revivalu a všeho, co s tím souvisí. Čekejte profily nejdůležitějších jmen žánru, historické souvislosti, aktuální rozhovory i dýdžejské sety.

Dodal: Veronika Vidomusová, Radio Wave
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika