Vyhlášení Reflex Cannabis Cup v Roxy

Vyhlášení Reflex Cannabis Cup v Roxy

06. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vyhlášení výsledků letošního ročníku neobvyklé fotografické soutěže Reflex Cannabis Cup proběhne ve čtvrtek 21. ledna 2010 v pražském klubu Roxy. Akce je spojena s oslavou prvních narozenin časopisu o konopné tématice Soft Secrets a po oznámení vítězných fotografií čeká na návštěvníky hudební „mejdan“.
Již šestým rokem probíhá fotografická soutěž Reflex Cannabis Cup. Vítězné snímky budou oceněny na slavnostním večeru ve čtvrtek 21. ledna 2010 od 20 hodin v pražském klubu Roxy. S finálovým výběrem nejlepších snímků konopí či fotografií s konopnou tématikou se můžete seznámit na videoprojekcích. Vyhlášení výsledků soutěže bude spojeno s oslavou narozenin jednoho z nejznámějších evropských časopisů věnovaných konopí, Soft Secrets (http://www.softsecrets.nl/).

dj trava

Večer bude pokračovat party s předními českými Djs jako je Tráva, Liquid A (Pro Sound System), Manio (Tourdebar.cz), Petr K (Radost FX) a Tchunhas (Developingartists.cz). Zpestřením bude vystoupení projektu Afro-Nomad Sound senegalského dj Bouramy.

O originální videoprojekci se postará VJ Nomm, chybět nebude ani chill-out. Vstup na tuto akci je pro návštěvníky dobrovolný a jeho výtěžek bude věnován postiženému sportovci Detlefovi.

Slavnostní večer navazuje na odpolední program v Experimentálním prostoru Roxy/NoD, kde od 15 hodin proběhne Afternoon Cannabis worshop zone. Akce nabídne sérii přednášek o konopí, vystoupení Ricka Simpsona, propagátora výtažku z konopí pro léčebné účely a představení nejrůznějších konopných produktů.

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REFLEX CANNABIS CUP

Čtvrtek 21. 1. 2010
Vstup: "zdarma"
Vystupují:
Jan2 (Ohm Square), Liquid A, Manio, Petr K, Tchunhas a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika