Lednová party Bubbles zrušena

Lednová party Bubbles zrušena

14. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zdravíme všechny naše věrné bublinkové clubery, Velmi se Vám omlouváme za nedostatek informací k lednové párty Bubbles, která se měla uskutečnit s headlinerem, jenž stojí v pomyslném žebříčku djů ještě daleko výše než minulý Ben Sims. O to více je nám líto, že Vám musíme definitivně potvrdit, že jsme náš souboj s úřady momentálně prohráli - lednová Bubbles se ruší.
Dubnová a jakákoliv další je s několika velkými otazníky. Objasnění situace: po minulém díle s Benem Simsem zasedli naši starší spoluobčané (60+), po probdělé noci, za kulatý stůl a společnými silami sepsali petici o hlučnosti akcí v prostoru Sidia. Asi všem je jasné, že radnice k této nelehké situaci našich seniorů nezaujala negativní stanovisko.

Momentálně jsme v situaci, že další akci uspořádat můžeme, ale při jakékoliv další stížnosti bychom dostali půlmiliónovou pokutu. Ovšem my se nevzdáváme, s vedením sítě hotelů CPI, do jejichž portfolia patří i objekt Sidia, které je naší akci velmi nakloněno, žádáme o udělení výjimky na zvýšenou hlučnost pro akci Bubbles, která se stala reprezentativním symbolem zábavy a kultury mladé generace v Olomouckém kraji.


Dodal: Bubbles Team
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika