Flower: Hudbu miluju od malička

Flower: Hudbu miluju od malička

25. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (5)
Přinášíme Vám krátký rozhovor, kterým se Vám představí hlavní hvězda prvního dílu nové klubové noci pražského SaSaZu – SLOVAK and friends party - djane Flower. Co na sebe tato maďarská djane a modelka prozradila se můžete dočíst o pár řádků níže.
Ahoj Flower! Hned na úvod bych ti chtěl poděkovat, že si přijala naše pozvání a vystoupíš 30.1.2010 jako hlavní hvězda na prvního dílu SLOVAK and friends party v pražském clubu SaSaZu. Můžeš se všem kteří té tady ještě neznají představit a přiblížit tvoji cestu k Djingu?

Ahoj! Především chci poděkovat za Vaše pozvání a možnost zahrát si v SaSaZu. K mému djingu chci hlavně říct, že hudbu miluju od malička ! Když sin a škole spolužáci zpívali skladby které slyšeli v rádiu hned jsem věděla od koho jsou ! Základy hraní mě naučil můj kamarád který hraje dlouhé léta jako profesionální dj. Od té doby hraju pravidelně v klubech a na různých akcích po celé Evropě, pořád se ale snažím učit novým věcem a zdokonalovat se, a to hlavně v technice mixování.

Jak bys popsala styl který preferuješ ve svých setech ?

Styl hraní a výběr se snažím přizpůsobit atmosféře v klubu. Do svých setů ráda vybírám tracky s vokálama, na začátek i známější věci, když vidím že se atmosféra stupňuje tak pak často přitvrdím a hraju víc směrem progressive – electro

Vím, že se kromě hraní věnuješ i produkci. Jaké máš v tomto směru plány v novém roce?

Ano je to tak ! Ostatně všechny informace o mé produkci, moje sety a další informace si můžete prohlédnout na mých oficiálních stránkách: www.djflower.eu . Aktuálně pracuju na novém singlu, je to ale zatím tajné takže bohužel nemůžu víc prozradit.

dj flower

V Maďarsku jsi známa také jako playmate a modelka a hodně lidí si tě spáji spíš s touto profesí. Věnuješ se pořád modelingu a zároveň i hraní ?

Modelingu se věnuju už dlouho, v Maďarsku jsem se stala playmate pro rok 2006, objevila jsem se 2 krát na obálce Playboye k tomu jsem nafotila nespočet fotek které se objevili v nejrůznějších magazínech! Práce v modelingu mi dala hodně zkušeností pak jsem ale objevila djing a rozhodla se mu naplno věnovat ! I po všech vystoupeních které jsem absolvovala mě hraní pořád naplňuje a nabíjí novou energii ! Prostě když hraju, měním se na úplně jiného člověka.

SLOVAK and friends party se uskuteční v pražském clubu SaSaZu který patří prostorama a vybavením k tomu nejlepšímu co česká klubová scéna nabízí. Slyšela si už něco o tomto klubu ? Jak se těšíš na svoje vystoupení?

O SaSaZu jsem již slyšela, bohužel jsem zatím něměla příležitost si ho prohlédnout osobně. Nedávno jsem si ale prohlédla webové stránky klubu www.sasazu.com které na mě udělali dojem ! I proto se na hraní se už teď moc těším a každý kdo vyrazí kdo vyrazí v sobotu 30.1 do SaSaZu rozhodně nebude litovat !


Dodal: Rudolf Svat, SLOVAK
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Slovak, Flower
Další informace
5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

12. 12. 2011 | 18:13:44
+0 | -0

POKUD MILUJETE HUDBU A TANEC

Shlédněte toto video http://www.youtube.com/watch?v=_G4m0OD8LJ8&feature=fvst a podpořte tohoto chlapce vyhrát soutěž hvězdy euronics. Zaslouží si to :) !

http://www.hvezdyeuronics.cz/user/106776



další skvělá videa má na youtube.com
PooL
26. 01. 2010 | 23:22:23
+0 | -0

mhh

Zajimave, byla uspesna playmate ale po roce 2006 s tim sekla a stala se super DJkou, no tak to jsem na ni zvedavej :). I kdyz do Sasazu nepujdu, tak doufam ze se s nami nekdo podeli o objektivni report...
Fpot
26. 01. 2010 | 15:10:20
+0 | -0
tak tema umelejma rtma bude dobre kourit tem rusakum....
scyc
26. 01. 2010 | 15:08:17
+0 | -0

shits

sem spete samy sracky, asi plati dobre
flowe
26. 01. 2010 | 13:30:09
+0 | -0
devucha
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika