První informace k Tiestovi u nás

První informace k Tiestovi u nás

25. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Určitě už všichni víte, že 18. listopadu u nás vystoupí všemocný a podle někoho i nejlepší tranceový dj Tiesto. Určitě také všichni víte, že vystoupí v Praze v T-Mobile Aréně a možná už taky víte, že tento mág zakončí své východo-evropské turné v pražském klubu Duplex. No pokud vás trance zajíma, čtěte dále.
18. listopadu 2005, tedy přesně po jednom roce, zavítá do Prahy nejzářivější hvězda světové taneční scény, holandský DJ a producent – Tiësto. Agentura United Music Events přinese letošní vystoupení této světové Djské jedničky, které bude předposlední zastávkou v rámci jeho prvního turné po Střední a Východní Evropě, při kterém navštíví během listopadu šest zemí od Polska po Makedonii.

Loňské vystoupení Tiësta v pražské T-Mobile Aréně navštívilo rekordních 14.000 osob, a letošní předprodeje naznačují, že party bude mít podobný úspěch. Letošní party v T-Mobile Aréně bude na tisíce návštěvníků perfektně připravena. Na ploše vyroste monstrozní podium s několika obřími videoprojekcemi, které si nezadá se scénami koncertů velkých zahraničních hvězd. Na party bude použit nejvýkonnější zvukový systém od L´Acoustics, několik barevných laserů, a stovky efektových světel. Návštěvníky bude zásobovat několik desítek metrů velkokapacitních barů v prostoru celé haly.

Vedle Tiësta, který odehraje tříhodinový set, vystoupí celá řada dalších Djských hvězd, které si domácí publikum dlouhou dobu žádá. Budou to holandští DJové a producenti M.I.K.E., Le Blanc a Quintin, dále angličan Scott Bond, a domácí Michael C. Během vystoupení Tiësta bude obsluhovat videoprojekce VJ, který je s ním právě na turné po Severní Americe.

DJ Tiësto, neboli Tijs Verwest, je v současnosti nejpopulárnějším Djem naší planety. Jako jediný získal třikrát po sobě první místo v anketě prestižního časopisu DJ Mag, který každoročně vyhlašuje mezinárodní anketu o nejlepšího Dje světa. Během několika let posbíral snad všechna možná ocenění, která se v tanečním průmyslu udělují. Na vlastním labelu Black Hole Recordings vydal řadu obrovských hitů, které bodovaly ve světových hitparádách, a staly se neodmyslitelnou součástí parties po celém světě. Několikrát po sobě vyprodal 40.000 stadion v rámci své show Tiesto In Concert, ze kterých byla následně vydána DVD. Jako jediný DJ v historii hrál na zahajovacím ceremoniálu olympijských her, konkrétně v Athénách 2004, má svoji sochu v amsterdamském Madame Tussauds, hrál v Disneylandu, a jeho popularita stále astronomicky stoupá.

Vstupenky na tuto akci jsou v prodeji v síti Ticketpro za 550 Kč (včetně poplatku). Na místě bude vstupné 650 korun.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
milan
26. 10. 2005 | 09:15:53
+0 | -0
prosimt vas hlavne to nepřeprodejte. loni to byla uplne neprijemna party, kdyz se tam nedalo ani hnout. Tesim se!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika