Set dje Apocalypse zde ke stažení

Set dje Apocalypse zde ke stažení

26. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podařilo se nám zprostředkovat set amerického dje Apocapse, který vystoupí tento pátek v Livínově na akci Singulare společně s našimi djs A-Manem a Jerkym M. Pokud máte chut na chicágskou půl hodinovou mp3, je zde ke staženi. Pokud jste z okolí litvínova, můžete tento článek pojmout i jako pozvánku na akci.
Apocalypse se aktivně věnuje djingu od roku 1997, kdy začínal na soukromých parties s underground chicago-house a o rok později také s technem a electrem. Letos se kromě množství vystoupení také představí se svou vlastní party na prestižní americké inter Music Confrence in Miami na Florida (U.S.) a na Detroit Electronic Festival v Michiganu.

Jako další se na akci představí dvojice Jerky M vs A-Man se svou funky-techno produkcí z bookingu poslouchej.net a to hned ze třech gramofonů a dvou mixážních pultů. V setu se objeví tracky z jejich vlastní produkce. Za místní djs vystoupí Koovi Marks a Beda.

Set ke stažení zde Flyer na akci zde




Apocalypse v rozhovoru k Singulare

1) Ahoj Brade, řekni nám kolikrát jsi již hrál v České republice a co tě sem vlastně přivádí?
U vás v Čechách jsem hrál už dvakrát a pokaždé jsem si to velice užil. Během mého pobytu budu hrát ještě 4x. Důvod proč jsem tady je představit několik mých nahrávek, které připravuji vydat a také chci na těchto parties rozdat několik CD se svými tracky.

2) Jaké jsou podle tebe hlavní rozdíly mezi scénou u vás doma v USA a zde ve Střední Evropě?
Rozdíl mezi akcemi u nás ve státech a tady v Evropě je ten, že ve státech je to především o house a progressive, zatímco tady v Evropě jsou lidi také nakloněni technu, což velice rád hraji… Taktéž u nás ve státech nesmí do klubů nikdo pod 21 let a tak většina mladých nikdy neměla možnost slyšet techno nebo elektroniku, znají jenom mainstrem z rádií, což je Hip-Hop…

3) Řekni nám něco o své produkci, vybavení ve studiu, lidech se kterými spolupracuješ.
Většinou produkuji elektroniku za použití různého software. Mám “power-mac” 2.7 GHz G5 s 2 Gig Ram, používám pgm Logic 7.1.1. a spoustu dalšího softu, množství plug-ins, virtuální synth atd… Také využívám vlastní vokály, vocodéry, MIDI… Udělal jsem nějaký společný materiál s Monologic (Electro Techno) a dělám remixy pro Dje Skull (www.hypnotictones.com). Také dávám do kupy live-show, která bude mít premiéru v červnu 2006. Začínám v Chicagu vlastní Techno label. Během dne pracuji jako zvukař pro velké audio-vizuální studio v Chicagu.

4) Jaké bylo tvé nejlepší a jaké nejhorší vystoupení?
- Jedno z nejlepších vystoupení bylo v Clubu Beltine (Jirkov, CZ) loni. Klub byl plný a lidi si můj set velice užívali, měl jsem tam také možnost hrát s Michaelem Burianem. Také jsem hrál na Nový rok v Bulharsku pro 4.000 lidí a to bylo skvělé!!! A můj nejhorší set… pokud tam byli lidi, kteří si to alespoň trošku užili, tak musím říct, že vystoupení nebylo nikdy špatné.

5) Kolik let jsi na scéně a jestli nám můžeš říct jak to pro tebe všechno začalo?
Začínal jsem na Chicagské scéně v roce 1995 na underground house parties v loftu o rozloze 9.200 stop čtverečních (cca pro 1.400 lidí), který jsme si s několika kamarády pronajali za účelem bydlení a pořádání akcí… Měli jsme tam jako rezidenty Derricka Cartera, Green Velveta, Marka Farinu… Party nebyly legální, ale platil jsem si jednoho vysoce postaveného policejního důstojníka, který mi u vchodu kontroloval průkazy a zajišťoval mi hladký průběh, naštěstí to nikdy policie nezastavila…! Prostě úžasné! Djovat jsem začal v roce 1997, hrál jsem underground Chicago house a techno jsem začal o rok později… Mám rád obojí, ale v Chacagu a ve státech mě znají jako techno a electro Dje.

6) Jaké máš plány do konce roku a na rok 2006?
Moje plány do konce roku jsou… Poté co se vrátím domů, jdu hned do studia, abych dokončil několik nahrávek, které chci vydat příští rok… Také mám mnoho hraní po celých státech a na Winter Music Confrence in Miami, Florida (U.S.) budí mít vlastní párty. Také budu hrát na Detroit Electronic Festival v Michiganu na label party Blazaebla recordings (www.blazaebla.com), kde vydávám tracky. Většinou se tam za víkend objeví okolo 250.000 lidí.

7) Je něco co bys chtěl prostřednictvím rozhovoru vzkázat?
Děkuji tobě (za www.soundstrike.org ), za tvůj čas a energii představit mě lidem u vás. Myslím že by to měli dělat všichni promotéři z České Republiky! Také bych rád poděkoval DJ Quickiemu a Robertovi a Petru Branadovi za to, že mi u vás v Čechách zajistili tolik vystoupení.
Velkice si vážím České Republiky a všech těch bezva lidí!
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika