Dj Get Far poprvé exkluzivně v Praze

Dj Get Far poprvé exkluzivně v Praze

23. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Get Far alias Mario Fargetta je nejpopulárnější dj současné Itálie. Jeho nejlavnější hit “Shining Star” je známý po celém světě. Tento song se mimo jiné stal nejposlouchanějším hitem ve Francii v roce 2007. V Evropě i USA pokořil nejvýznamnější žebříčky hitparád. My vám navíc přinášíme soutěž o 6 x 2 vstupy na tuto akci.
Get Far je autorem mnoha božských housových kusů, které poznamenaly italskou taneční scénu (The music is movin’, ‘Music’, ‘Your love’ e ‘I Will Rise Again’). A je také rezidentním djem nejposlouchanějšího rádia Itálie – “Radio Deejay”.

>>Soutěž o vstupenky zde<<


Mario začal svoji profesionální kariéru jako teenager, prvního úspěchu dosáhl však až na konci 80.let, kdy na svém prvním sampleru začal vytvářet zajímavé mixy a nové zvuky. V té době se zároveň zrodila jeho show na rádiu Deejay. Jeho úspěšný taneční projekt ‘Feel It’ se umístil na prvním místě UK Sales chart s vice než milionem prodaných kopií, přičemž následný projekt "If you buy this record" dosáhl třetího místa.

V roce 2007 začal Mario pracovat pod jménem Get Far. Po úspěchu s “Shining Star” pokračuje v roce 2008 s výbornou skladbou “All I Need” a nyní hitem “The Radio”, který bude poprvé představen v Praze v Óčko Music Clubu 5.března 2010. Tento song bude součástí blížícího se alba, které bude taktéž vydáno v tomto roce(2010).

Vstupenky:

Předprodej na Ticketpro nebo Ticketstream, 190,- Standard , 250,- VIP stání
VIP vstupenka obsahuje vstup do VIP zóny, kde bude hrát DJ Marco Casale za doprovodu vokalisty Ludovox a Live Music Show Roberto Caporali, ochutnávka vína a sýrů

Pro získání množstevní ceny na vstupenky, nebo rezervace stolů ve VIP volejte
+420 773643466

Více na : www.starmixparty.czwww.ockopraha.cz


Dodal: Michaela Růžičková, Starmix
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GET FAR

Pátek 5. 3. 2010
Vstup: 190 Standard/250 VIP ; Na místě 250 Standard/290 VIP
Vystupují:
Get Far (It), DJ Faith, DJ Marco Casale (It), Ludovox - vocal, live : Roberto Caporali
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika