Deset důvodů k návštěvě Decadance

Deset důvodů k návštěvě Decadance

25. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Již příští pátek 5. března se v klubu SaSaZu uskuteční další edice unikátní taneční párty Decadance s podtitulem PHARAO. Již samotné téma naznačuje, že se bude jednat o ojedinělý a programem nabitý večer i noc. Předkládáme vám proto deset důvodů k návštěvě této show.
1. Decadance je v ČR unikátní svou koncepcí, pokaždé má nosné téma a svůj příběh. Téma PHARAO slibuje mnoho zajímavého a pokusíme se vás vrátit do doby Starého Egypta. Budou tomu odpovídat i dekorace, projekce, kostýmy všech účinkujících apod.

2. Těšit se můžete na velkolepou show po celou noc. Budete svědky neuvěřitelných výkonů všech performerů a všechna vystoupení mají souvislost s tématem večera. Dekorace stage včetně použitých efektů by měla být překvapením večera.

3. Line up také slibuje vynikající hudební zážitek. Světové veličiny trance hudby Aly & Fila z Egypta (v současnosti 22. místo ve světovém žebříčku), Sied van Riel ve své pražské premiéře (Tiesto ho nazval nejžhavějším producentem současnosti), DJ NEO (nejprodávanější český Dj) a další.

4. SaSaZu ještě nikdy v historii nezažilo tak rozsáhlý technický park, který bude použit pro tento večer. LED stěna na pozadí stage, tři lasery, speciální dekorace a efekty, obrovský světelný park a v neposlední řade brilantní sound systém, který je vždy na Decadance samozřejmostí.

aly fila

5. K Decadance neodmyslitelně již patří i vokalisté. Tentokrát živě ve dvou vstupech v rámci setu Dje Nea vystoupí Sámer Issa a Martina Balogová. Možná se mnoho fandů vyděsilo, co dělají tato dvě jména v takovém line upu. Každopádně by jejich vystoupení mělo být velkým překvapením, jelikož oba připravují ve svých aranžmá hity světových DJs včetně tranceových klasik. Takže určitě nečekejte jejich klasický repertoár a nechte se překvapit známými kousky v jejich podání live. Možná mnozí nevíte, že Martina Balogová je v současnosti považována za nejlepší hlas v ČR pro taneční hudbu a pravidelně spolupracuje s Neem.

6. Majitelé diamond vip vstupenek se mohou těšit na pocit výjimečnosti. Bude pro ně vedle neomezené konzumace na baru vyhrazena jedna vip tribuna nad parketem, Imperiál lounge, rezervace míst na sezení, samostatný vchod, uvedení hosteskou na místo, dárečky od partnerů, obsluha u stolů apod. Vstupenky lze objednávat na čísle 777235129.

7. Ceny na barech v SaSaZu byly výrazně sníženy a v tuto chvíli jsou srovnatelné s cenami v jiných klubech. Například Cuba Libre za 115 Kč.

8. SaSaZu je unikátní prostor a k Decadance se naprosto hodí. Disponuje nejmodernější světelnou i zvukovou technikou a je v současnosti největším a nejmodernějším multifunkčním prostorem ve Střední Evropě. V prostoru se můžete těšit na různá překvapení, focení s performery, drobné dárky od partnerů a spousty exotického ovoce od generálního partnera.

9. Při volbě kostýmů se nebojte popustit uzdu své fantazie, které se meze nekladou. Pokuste se vrátit na jednu noc čas a dotvořte svým kostýmem nebo líčením atmosféru této noci

10. Decadance Pharao je první velikou taneční akcí tohoto roku a věřte, že uděláme maximum pro to, aby zážitky z této noci nadlouho zakořenily ve vašich hlavách. Decadance je vyhlášená skvělou atmosférou až do rána ! Budeme se na vás těšit !

Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390,00 Kč + poplatky, dále 450,00 Kč + poplatky, na místě 590,00 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990,00 Kč + poplatky , 1190,00 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2200,00 Kč (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1 a LE CLAN, Praha 2, Balbínova 23



Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE PHARAO

Pátek 5. 3. 2010
Vystupují:
aly & fila, sied van riel, neo, evson, pete walk and more: s. issa, m. balogova, jic team...
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
anonym
26. 02. 2010 | 14:15:04
+0 | -0
Sasazu je v současnosti největším a nejmodernějším multifunkčním prostorem ve Střední Evropě...........hahahahahahahaha
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Pete Walk - Trance Mix 3. 2009
02. 03. 2010 (182 MB)
Neo @ Dance Exxtravaganza
02. 03. 2010 (70 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika