Nejlevnější vstupenky na Tiesta do pondělí 31.10

Nejlevnější vstupenky na Tiesta do pondělí 31.10

29. 10. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Po vyprodaných vystoupeních Tiësta na Slovensku a v Maďarsku vypukla pravá manie i u nás. V porovnání s loňským rokem je aktuální stav předprodejů téměř dvojnásobný, a každým dnem vstupenky ubývají po stovkách. Pro ty, kteří chtějí stihnout nejlevnější vstupenky, máme důležité informace o předprodejích.
Do pondělí 31. října pořídíte nejlevnější vstupenky na listopadové vystoupení Tiësta za 550 Kč (včetně poplatků).

Vstupenky jsou v České Republice k dostání exkluzivně v síti Ticketpro, a v shopu United Music. Dále je k dispozici limitovaná série 50 vstupenek za 500 Kč v Krafty Music Store v Týnské ulici 13 v Praze. Cena vstupenek se od 1. listopadu zvýší na 600 Kč (včetně poplatků). Na místě bude vstupné 650 Kč.

Na Slovensku jsou lístky na české vystoupení Tiësta v prodeji v síti Eventim.sk a Dr. Horák. Vstupenky, na kterých je datum 19., nebo 26. listopadu jsou platné.

Loňské vystoupení Tiësta v pražské T-Mobile Aréně navštívilo rekordních 14.000 osob, a letošní předprodeje naznačují, že party bude mít podobný úspěch. Letošní party v T-Mobile Aréně bude na tisíce návštěvníků perfektně připravena. Na ploše vyroste monstrozní podium s několika obřími videoprojekcemi, které si nezadá se scénami koncertů velkých zahraničních hvězd. Na party bude použit nejvýkonnější zvukový systém od L´Acoustics, několik barevných laserů, a stovky efektových světel. Návštěvníky bude zásobovat několik desítek metrů velkokapacitních barů v prostoru celé haly.

Vedle Tiësta, který odehraje tříhodinový set, vystoupí celá řada dalších Djských hvězd, které si domácí publikum dlouhou dobu žádá. Budou to holandští DJové a producenti M.I.K.E., Le Blanc a Quintin, dále angličan Scott Bond, a domácí Michael C.

Více informací na:
www.tiestoceetour.com
www.unitedmusic.cz
www.ticketpro.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika