Další díl rádiové show Minimatica již dnes

Další díl rádiové show Minimatica již dnes

02. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Třetí březnový den je pro vás připravena už pomalu všeobecně známá relace Minimatica. 20-ka nových skladeb čeká na své vysílání a vám dle možností poradím být při tom, protože se vyplatí poslouchat.
Začneme jemně a mírně experimentální, ale přesto zvukově velmi svěže. Postará se o to zástupkyně něžného pohlaví pocházející z Berlína, kterou můžete znát pod jménem Dana Ruh. Odezní její novinka pod příznačným názvem This Is Not A Love Song, která vyšla na vydavatelství Catenaccio.

V ženském hudebním útoku budeme pokračovat a to další novinkou z dílny Londýnčanky, kterou jsme tu měli již několikrát - Nicole Moudaber. V rámci chystané letošní událostí Winter Music Conference v Miami německý label BluFin vydal kompilaci tracků, na níž se objevila i její skladba Avacado In My Belly. Velmi energická více než 11 minutová záležitost. Vyplatí se mít!

Poměrně nový italský housova orientovaný projekt Lula Circus už má za sebou několik úspěšných releasů na labelu jako jsou Resopal Schallware, Herz Is Trumf nebo Children Of Tomorrow. Dnes si dáme novinku na vydavatelství Brouqade pod názvem Morning Love. Příjemná melodická skladba do slunečných dnů.

Fritz Kalkbrenner (bratr známého Paula Kalkbrennera) nápady nezaostává za svým sourozencům, čehož důkazem je nejnovější Dead End EP, z kterého jsem pro dnešek vybral A-stranu pod názvem Last Call. Celé EP vyšlo na vydavatelství Suolo rec. Německý producent Nico Gruber známý svými release na labelu jako Whirlpoolsex Music, Kaufemusik, Definition přichází se svou tech-housové bombou Malibu, která se před několika dny objevila na labely Cometomusic.

Dnes nesmím zapomenout ani na perfektní taneční track od německého techno veterána, který působí na taneční scéně od počátku 90-tých let. Řeč je o chlapíkovi jménem Mijk van Dijk. Co mě tak neskutečně zaujalo z jeho aktuální produkce? Přece jeho novinka Ebony, která vyšla v rámci téže kompilaci labelu BluFin pro Winter Music Conference, o kterém jsem vás už dnes informoval. Vychutnejte si tuto parádička!

V návazností na to budeme pokračovat i aktuálním trackom od rakouského producenta Floriana Meindla, od kterého odezní skladba The Theorem. Mému srdci nejbližší přišel výborný remix od projektu The glitz. Celé EP naleznete v nabídce labelu Flash rec. Přicházíme pomalu k závěru relace, kdy vám představím i mou horkou tech-housové novinku Soul Man pod mým producentským nickem Hyricz.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již dnes 3. března na vlnách minimalové kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je 18:00 našeho času.

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika