Language of Trance na více než 40ti stanicích!

Language of Trance na více než 40ti stanicích!

02. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Radioshow Language of Trance, kterou nám už skoro druhým rokem připravují čeští Matamar djs a která přináší pravidelně to nejlepší ze stylů trance a progressive, se nám pořádně rozrůstá! Od nového roku je vysílána pravidelně každý týden a to nyní již také v anglické verzi na více než 40ti světových radiostanicích!
Každý týden se tak můžete těšit na záplavu novinek, ale také exlusivní Magic 7 Guestmix, který je součástí každé show a kde již svých 7 nejoblíbenějších tracků představili světoví djs a producenti jako např. Gareth Emery, Sied Van Riel, Kyau and Albert, Daniel Kandi, Lange, Stoneface and Terminal, Mike Shiver, Joonas Hahmo, Nish, Ashley Wallbridge, Pedro Del Mar, Ferry Tayle a mnoho dalších... V nejbližší době se můžete těšit na jména jako Corderoy, Estiva, Solarstone, Vast Vision a nebo Phynn!

Kompletní seznam stanic a vysílacích časů najdete na oficiálním webu www.languageoftrance.net, kde najdete tracklisty jednotlivých dílů a také možnost poslechu odvysílaných epizod.

V radioshow Language of Trance pravidelně zaznívají exlusivní promo tracky od méně či více známých producentů z celého světa a ty nejlepší z jednotlivých dílů najdete také na oficiálním Youtube kanálu na adrese www.youtube.com/languageoftrance !

Takže nezapomeňte ladit pravidelně každý týden lekce jazyku zvaný trance!


Související odkazy:
www.languageoftrance.net
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika