Report z Burianovy VOYAGE v Radosti FX

Report z Burianovy VOYAGE v Radosti FX

31. 10. 2005  |  Autor: kachabusha  |  Komentáře (4)
Jak jsme minulý týden již avizovali, Michael Burian má novou rezidentní noc, pro kterou si vybral pražský klub Radost FX. Z reportu kachabushy zřejmě vyplývá, že se jednalo o povedený večírek. Vyrovná se však Voyage legendární Visage v Roxy?
Tak jsem po dlouhé době navštívila starý dobrý pražský klub Radost FX, abych mohla býti svědkem prvního večera našeho v současné době nejlepšího DJ Michaela Buriana s názvem VOYAGE OPENING PARTY. Byla jsem jsem dost zvědavá, jelikož Michaela dost dobře znám, ale především z druhého neméně známého pražského klubu ROXY a též velkých parties, ale v Radosti kam mi paměť sahá si ho nepamatuji:)

Michael Burian hrál ve dvou 2 hodinových setech a to od 00:00 - 2:00 a pak od 4:00 - 6:00, zbylý čas vyplňovali jím pozvaní hosté - DJ Vlad MFK a Marwin Shamma. Ze začátku hrál Michael Burian na můj vkus poněkud klidně a pomalu, což ale příznivcům progressive myslím rozhodně nevadilo:), ale v druhé části prvního setu to dost "chytlo" i mě a následně i set druhý byl ve svižném tempu. Samozřejmě nechyběla žádná z líbivých zpívaných pecek, které Michael nikdy neopomene zařadit ;) Mezi mnou nejvíce oceněné počítám především skladbu Depeche Mode "Precious" z jejich nového alba "Playing The Angel", tu fakt miluju:) Rozjezd s Marwinem Shammem byl akorát tak na zahřátí a aklimatizaci, ale za to druhý host DJ Vlad MFK se své role zhostil velmi "empaticky", jde-li to tak říci, jelikož celý jeho dvouhodinový set se nesl v rychlejším tempu a opravdu - beatů bylo dostatek, za což mu náleží jednoznačně pochvala:)... takže co se týká hudební nadílky, tak přestože jsem zapřísáhlým a oddaným příznivcem techna a hodně "tvrdé" music, tak musím přiznat, že jsem si v Radosti fakt super zatančila.

Věřím, že příjemnou zprávou pro dámy byl vstup do 23 hodin zdarma, což je rozhodně dobrým marketingovým tahem pořadatelů, alespoň měli muži následně co obdivovat:) Parket byl téměř od začátku narvaný k prasknutí a bohužel není příliš veliký, takže nevím kam se všichni Ti budoucí pravidelní návštěvníci této jednoznačně velmi atraktivní clubové noci vejdou, no jo, stará dobrá Roxy bude mít v nabídce prostor asi vždy navrch, ale proč nezkusit něco nového...Radost FX má též své velké kouzlo a tradici jak se patří.... tedy uvidíme, třeba příště lidé odhodí zábrany a bude se tančit i mezi těmi nezaměnitelnými bary, které patří k typickému koloritu Radosti a řekněme si na rovinu, když hrají tak super, že Vaše nohy nedokáží zůstat chvíli v klidu, tak koho zajímá, zda-li je na parketu...:)

Jen mne trochu překvapilo, že téměř 75% návštěvníků byli cizinci, takže jsem si během noci stihla procvičit nejen angličtinu, ale co mě hodně příjemně potěšilo, tak i milovanou španělštinu a to v jednom případě přímo s "nefalšovaným" Španělem; este muchacho me gusta mucho:) Co mě též hodně mile překvapilo, že jsem poprvé v životě na party v Praze potkala Londýňany a fakt jsme super zapařili:) Opravdu vydařený večer, takže vězte, že příští VOYAGE v Radosti FX s DJ Michaelem Burianem bude rozhodně stát za to:)
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Mira
01. 11. 2005 | 10:08:43
+0 | -0
Je fakt, ze co sem na nem byl v roudnici, kde to byla mega akce snad se vsema cz all stars, tak tam hral uplne ze vsech nejhur... no uvidime, treba to postavi na skvelych hostech .-))
Jan
01. 11. 2005 | 09:56:25
+0 | -0
Burian asi brzo zacne hrat po diskotekach, cemuz bych se vubec nedivil diky tomu co predvadi posledni dobou..., ale jenom dobre alespon uvolni misto tem co to na rozdil od nej delaj s nadsenim...
janek
01. 11. 2005 | 09:36:39
+0 | -0
docela dobra uvaha loope. Jen je treba brat v potaz, ze neni jen tak nahodou, ze byla jeho noc Visage vyhlasena za nejlepsi v r 2004. Myslim ze je treba dat burianovi cas, aby se spravne ukotvil
loop
31. 10. 2005 | 23:58:38
+0 | -0
Burian má teď každou chvíli nějaký projekt? to jsou jeho projekty tak úspěšné nebo naopak žádný nemá po premiéře perspektivu dále pokračovat?

MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika