N.O.H.A pokřtí nové album Respect the Menu

N.O.H.A pokřtí nové album Respect the Menu

08. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kapelu N.O.H.A. alias Noise Of Human Art  tvoří pět různých národností – Česko, Španělsko, USA, Irák a Německo. Když se při skládání tyto národnosti pomíchají, je to, jako když při hodině chemie smícháte látky dohromady (což učitelky rády zakazují) a necháte to pořádně probublat... Jejich nové album je toho klasickým příkladem!
Míchá se tam flamenco a drum & bass i breakbeat s klasickým songwritingem. Většinou probíhá vše v pohodě - máme podobné zájmy, vkus a posloucháme podobnou hudbu. Když ale přijde na jídlo, dochází ke katastrofě… A právě to se stalo v jednom známém kosmopolitním hotelu v Bukurešti, kde menu bylo tak suché a fádní, že nebyla jiná cesta, než si zkompletovat jídlo sami. A tak si každý z nás dle svého gusta, začal přiobjednávat salzu, majonézu, zeleninu, brambory a tak dále..

noha

Po pouhé minutě hlasitého a nadšeného fantazírování o tom, co si všechno objednáme, číšnici došla trpělivost, začala funět do rytmu jako by začínal nějaký D&B track a vykřikla: "Žádná extra objednávka není možná! Musíte respektovat menu tak jak je, nebo odejít!" A tak jsme sebrali, zašli do supermarketu, koupili gril, pivo, na co měl kdo chuť a pozvali pár psů na piknik přímo před hotel.

V zásadě banální příhoda nás inspirovala k napsání skladby „ Respect The Menu“ což je také název našeho nového alba. Tak trochu parafráze na "moderní otroctví"... Album „ Respect The Menu “ vyjde 28.dubna 2010. Veškerou produkci, míchání a mastering si raději děláme sami. To nám zaručuje vlastní originální zvuk, ostatně „Tu Cafe“ z vlastní produkce má jen na YouTube kolem 2 milionu kliků. Každé naše album je trochu jiné, stále se snažíme se vyvíjet a hledat nové směry. Velkou váhu však klademe na živé hraní. Pozitivní feedback na koncertech, je to nejvíc, co si muzikant může přát.

Vzhledem k tomu, že naši fanoušci jsou technicky velmi pokrokoví, tak pro ně připravujeme novou verzi našich www stránek. Najdou tam možnost zakoupení tracků N.O.H.A. během pár vteřin pohodlně z gauče přímo do počítače, a to pro zájemce z celého světa. Originál nového CD “Respect The Menu“ pro fanoušky budeme prodávat přímo na koncertech, dále budou k dostání ve spřátelených obchodech v Čechách, Bulharsku, Rumunsku, Německu atd. K objednání pak bude samozřejmě i přímo přes oficiální web Noise Of Human Art, na iTunes a tak dále. V rámci křestu také nabízíme jednu novinku: free download nového singlu ke každé zakoupené vstupence na http://www.moveticket.cz!

Premiérový koncert celého jarního turné "RESPECT THE MENU" se koná dne 28.4. 2010 v Lucerna Music baru. Pořádá Move Association a Lucerna Music Bar. Podrobnější info k pražskému křestu neleznete na :

www.n-o-h-a.com

www.myspace.com/planetnoha
www.bandzone.cz/noha
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

N.O.H.A. - KŘEST DESKY

Středa 28. 4. 2010
Vystupují:
live: N.O.H.A.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika