Ingrosso: Na bodu varu mejdan teprve začíná

Ingrosso: Na bodu varu mejdan teprve začíná

08. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slavné a respektované trio Swedish House Mafia vyšle v pátek 12.3. do pražského klubu SaSaZu svého člena, kterým je samotný Sebastian Ingrosso. S rezidentem loňské Sensation White vám nyní přinášíme exkluzivní rozhovor!
Jakého úspěchu si ve své kariéře vážíš nejvíce?
Sebastian:Ve Švédsku jsme vyhráli nejednu velkou hudební cenu, což pro mě znamenalo opravdu moc. Dostali jsme ocenění pro nejlepší nováčky na scéně v roce 2005 a tu samou kategorii jsme vyhráli i na Ibize. Také první hraní v Pache společně s Ericem Morillem byla neskuteční jízda. To nám bylo teprve 21!

Co se nejčastěji dere z reproduktorů, když jim zavelí Sebastian Ingrosso?
Sebastian: Na prvním místě vždycky house, ale nejraději bych odpověděl, že vždy něco z každého druhu taneční hudby – progressive house, tech-house, techno, vocal house. Je to o lidech, když cítím, že to chtěj, tak do dostanou. Vše, co přinutí lidi se hýbat, se dá zneužít.



Co tě dokáže při hraní nejvíc naštvat?

Sebastian: Ani ti nevím. Špatná zvuková aparatura a odposlechy, limitéry, …prostě všechno, co mi alespoň trochu brání hrát naplno tak, jak chci. A taky amatéři u světel. Jinak mi vadí, když mi zapomenou přinést mikrofon.

Kluby nebo raději festivaly?

Sebastian: Potřebuju a mám rád obojí – a moc!

S tvým kolegou ze Swedish House Mafia, Stevem Angelem, máte dlouhodobé přátelství. Projevilo se to nějak v tvé tvorbě, pomáháte si hodně?
Sebastian: Steve a já jsme spolu vyrůstali a známe se asi od šesti let. To ovlivnění přišlo ale až s Axwellem a založením Swedish House Mafia. Je to jako bych měl při hraní vedle sebe dva bratry, dokonale si rozumíme a proto nás SHM tolik baví. A když tři blázny, jako jsme my něco baví, tak to nikdy nemůže dopadnout špatně.

Tancuješ rád nebo jsi ten typ věčně soustředěného dje přikovaného k pultu?

Sebastian: Miluju tanec, pokud nemůžu tancovat, tak z toho někdy fakt šílím… Patří to k tomu, cítit to podobně s těmi, pro které hraji. Je důležité si pak najít ten správný bod varu, aby mohla party konečně začít .
 V čem je podle tebe tajemství dobrého tracku?
Sebastian: Asi melodie…, nic víc někdy není třeba, jen melodie.

Čím se odlišuje tvůj zvuk od tvých kolegů producentů a djů?

Sebastian: To je těžké definovat, protože každý z náš čerpá z rozdílných hudebních vlivů, který mi si prošel. A i když se sejdeme u stejného hudební škatulky, tak ty tyhle základy jsou tam vždy znát. To, co dělá tento výsledek unikátním u každého, je vždy v motivaci. Pokud nemáte ten pocit a nejste sami 100% přesvědčení, že to lidi dostane, nemá cenu s tím vylézt ani ze studia, natož před lidi. Tím se řídíme i ve Swedish House Mafia. Pak když máte za sebou hraní jako v Brixton Academy a vidíte ten dav, tak víte, že recept to je správný.



Součástí premiéry Very Very Hungry Models bude exkluzivní půlnoční fashion show GUESS by Marciano 2010, kterou hudebně vyladí charismatická Djane MIA. Pokud jste loni propásli v O2 Areně před Tiestem opening set Johna Cultera, máte možnost reparátu právě na VVHM. Po dvouhodinovém setu, kterého se v hlavním čase ujme sám Sebastian Ingrosso, dále se náčiní chopí čtveřice Pete Walk, Marshall, Adam Cloud a Revis, neboli Proud-M djs. Na první hodiny ranní pak za gramofony usedne nestor domácí housové scény dj Loutka.

Vstupenky jsou k zakoupení v obvyklých předprodejích za 450czk + poplatky / VIP za 900czk + poplatky.
Uvádí Pink Dot ve spolupráci s ED Production.


www.swedishhousemafia.com
www.czechoslovakmodels.eu
www.ticketpro.cz
www.ticketstream.cz
www.ticketportal.cz



Dodal: Petr Tajčman, Pink Dot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VERY VERY HUNGRY MODELS

Pátek 12. 3. 2010
Vstup: 450/ VIP 900 + poplatky
Vystupují:
Sebastian Ingrosso, John Culter, Mia, Pete Walk, Marshall, Adam Cloud, Revis, Loutka
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika