Noc Steam s Chrisem Sadlerem již dnes

Noc Steam s Chrisem Sadlerem již dnes

11. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již dnes se uskuteční první díl oblíbené party Steam v klubu Radost FX. Opět tak máte šanci slyšet ty nejenergičtější a nejnašláplejší houseové hity ve speciálních setech nejlepších českých djs a to navíc poprvé v novém prostředí.

A  kdo že to tentokrát zahraje? Na začátek dj Slovak, který uzavíral podzimní vystoupení dje Tiesta v Praze, poté rezident a oblíbenec Steam publika dj Pete Walk, dále hlavní host večera dj Chris Sadler a na konec rezident a pořadatel spřátelené party Be Fresh dj Marty Fish. Fanoušci této akce mají možnost prostřednictvím sítě Facebook získat vstup zdarma, proto neváhejte a přidejte se mezi ně a tuto možnost využijte! Dnes večer od 22.00 nashledanou v Radosti FX na Steamu, dnes večer se totiž nebude hrát žádný „minimal“, dnes večer se bude hrát „Hit & House & Energy“!!

chris sadler

Vstup zdarma mají možnost získat všichni příznivci akce kteří se stanou fanoušky akce Facebooku a zároveň potvrdí účast na tomto konkrétním díle. Fanouškem se můžete stát zde. Potvrdit svou účast pak můžete zde.

Pokud chcete na akci pozvat i své přátele a zajistit vstup zdarma i jim pak zde přikládáme podrobný návod jak to co nejjednodušeji provést:
1) Otevři stránku s událostí
2) Klikni na Pozvat lidi
3) Otevře se okno s výzvou vyplnění přátel které chceš pozvat
4) Nyní v Tvém internetovém prohlížeči do pole kam se jinak vkládá internetová adresa vlož tento kód a stiskni Enter: javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}
5) Klikni na Zaslat pozvánky

Tím je to hotovo!

STEAM RADOST FX
Pátek 12. 3. 2010
Vstup 100,- Kč. Při potvrzení účasti na
Facebooku vstup zdarma. Informace zde: Otevření klubu 21:00. Hudební produkce 22:00 – 06:00.
Oficiální Steam After Party Studio 54, Hybernská 38



Dodal: Antonín Lipold
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STEAM RADOST FX

Pátek 12. 3. 2010
Vystupují:
Chris Sadler, Pete Walk, Marty Fish, Slovak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika