Holandský projekt SUWU3 se vrací do Ostravy

Holandský projekt SUWU3 se vrací do Ostravy

15. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 26. března proběhne v ostravském Fabricu první letošní pokračování drum´n´bassové párty SSD. Jako headlinery nabídne rovnou dva zahraniční projekty. Tím prvním jsou v Ostravě dobře známí SUWU3, nyní Subprime, druhým pak rakouský projekt Fourward.
Po čtvrt roce přivítá ostravský klub Fabric další pokračování jedné z nejznámějších domácích drum´n´bassových nocí SSD. Jak už se stalo zvykem, nabídne dva zahraniční headlinery, dvě pódia a nabušený line-up.

Prvním zahraničním účastníkem je holandský Subprime. Tohle jméno asi zatím českým posluchačům moc neříká, ale když doplníme, že dvoučlenný projekt se vyčlenil z rozpadnuvších se SUWU3, je jasno. Pokaždé, když tihle Holanďané zavítali do Česka, šlo o velkou událost. Několikačlenný hudební cirkus pohybující se mezi živým drum´n´bassem, taneční elektronikou a hitparádovým popem doplněný o dostatečně úchylnou videoprojekci a elektrickou kytaru byl jedinečným poznávacím znamením. Nyní si to nejlepší ze svého mateřského projektu vyzobli pánové Dresl a Kees coby Subprime.

subprime

Pro někoho ale bude jasnou jedničkou na line-upu zástupce rakouských Fourward. Projekt čtyř DJs a teď už i producentů patří k nejprogresivnějším jménům na světové scéně. Díky různorodému smýšlení jeho členů boduje ve většině drum´n´bassových úrovních – od techstepu až po atmosférické záležitosti. A tak se Fourward může pochlubit releasy v Ed Rushově stáji Virus nebo u holandských Citrus či Fokuz LTD. Na vydání teď čeká i jejich spolupráce s N.Phectem, o níž si řekl sám TeeBee pro svůj label Subtitles. Do Ostravy měl zástupce bandy Fourward dorazit už o Vánocích, ale onemocněl, tak to napravují nyní.

fourward

Březnové pokračování SSD doplní i řada domácích DJs. Na hlavní stagei se můžete těšit na Koogiho, který se po dlouhé době vrací na pódia, a Ostraváky Elvise a Hanyxze. Horní patro klubu Fabric bude v pátek 26. března zaměřeno na pomalejší žánry. Eklektický set tu předvede projekt Forma, dubstepem načichlé vystoupení si připraví Yadel & Flu a překvapení slibuje Josef Mastička.

Předprodej lístků začíná ve středu 17. března 2010. Vstupenky za 200 Kč pořídíte v Ostravě ve skateshopu Titty Twister na Nádražní ulici a v klubech CaféDeLaOstrava na Stodolní a Klid na Porážkové ulici. Na místě pak budou lístky stát 250 Kč.

SSD, 26. března 2010, Ostrava, Fabric
Line-up: Subprime aka SUWU3 (NL), Fourward (AT), Koogi, Elvis, Forma, Yadel, Flu, Josef Mastička, Hanyxz & Guest
Vstupné: 200/250 Kč


www.dvoikatroika.cz


Dodal: Ondřej Stratilík
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SLIM SLAM DRUM

Pátek 26. 3. 2010
Vystupují:
suwu3 / nl, fourward / at, elvis, hanyxs, more tba
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika