Flow: Událost jarní klubové sezóny

Flow: Událost jarní klubové sezóny

17. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Chvíle, na kterou všichni čekáme, se nezadržitelně blíží! Premiéra nového mejdanu Flow s hrdinou filmu Berlin Calling Paulem Kalkbrennerem se v Roxy odehraje už v sobotu! Lístky stále ještě máme, ale mizí raketovou rychlostí. Proto doporučujeme, abyste využili obvyklých předprodejů nebo si lístky vyzvedli přímo v klubu.
O Paulu Kalkbrennerovi už jsme toho napsali dost, teď je čas představit zbylé hrdiny noci – rezidenty Romana Raie a Fattyho M.

Roman Rai, dlouholetý rezident ukončené párty ZEN v Roxy, patří mezi českou djskou i producentskou špičku. Za sebou má deset let za gramofony, stejně tak ve studiu. Skládat hudbu a vydávat skladby začal před šesti lety, kdy společně s Bo.Danem založili značku Solstice records, kde již vydal přes třicet skladeb. Většinu své tvorby vydal digitálně, sám o sobě koneckonců hovoří jako o milovníkovi digitální éry.

roman rai

Na začátku Fattyho lásky k hudbě stál hip hop. V obklopení kumpánů z místní hip hopové kru Pio Squad vstřebával tvorbu Tribe Called Quest, Arested Development, Slum Village a jím podobných.Postupem času pak začal koketovat s houseovou hudbou, kterou v Jihlavě razil brněnský dj Vik. Fattymu ještě učarovaly sety Quadrantů, které se nesly v duchu funky. Byla jen otázka času, kdy se za gramofony postaví sám.

fatty m

Po roce hraní přicházejí první sety v Praze: v Paláci Akropolis a v Zeru, kde hrál s dubstepovým djem Matou. Osudovým však bylo setkání s Romanem Raiem, s nímž si na nejmenovaném open airu střihl šestihodinový set a zjistil, že si hudebně naprosto vyhovují. Začali společně hrát a navzájem se hodně ovlivňovat.

V sobotu vám přejeme pořádný zážitek!

www.roxy.cz
www.myspace.com/flowinroxy
www.myspace.com/paulkalkbrenner
www.myspace.com/romanrai
www.myspace.com/djfattym




Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW WITH PAUL KALKBRENNER

Sobota 20. 3. 2010
Vstup: Předprodej 300,- Kč/ 400,-
Vystupují:
Paul Kalkbrenner, Roman Rai
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
čolek
18. 03. 2010 | 11:12:23
+0 | -0
Jo, jo, jo. Blíží se to blíží, já se těším jako malej. Asi bude v sále dosti velké horko, jak hudebně, tak množstevně. Proto plavky sebou.
oldclubber
18. 03. 2010 | 06:43:12
+0 | -0
Budeme se těšit!A hlavně ať se zadaří.Více jmen typu headlinera...
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Roman Rai Let it flow
04. 03. 2010 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika