Poslední vstupenky na The Subways v prodeji

Poslední vstupenky na The Subways v prodeji

23. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražský koncert britské kytarovky The Subways se nezadržitelně blíží. Kapela, která dle vyjádření členů kapely v několika rozhovorech, na loňské strhující vystoupení v Lucerna Music Baru vzpomíná nejraději z celého turné, vystoupí v Lucerna Music Baru 29.března. I jejich letošní vystoupení bude patřit k nezapomenutelným zážitkům, na koncert totiž zbývá v předprodejích několik posledních vstupenek.
 Tím druhým je fakt, že i kapela opakovaně deklarovala, že se na polokulaté podium v Lucerna Music Baru opět nesmírně těší a že do svého výkonu dají maximum. Podle kapely patří pražské publikum jednoznačně k tomu nejlepšímu, jaké měli možnost poznat a odměnit ho chtějí i tím, že v Praze poprvé zahrají několik nových skladeb ze svého připravovaného alba. O skvělý hudební zážitek se kromě Subways postará i předkapela, kterou je Rara Avis.

Rara Avis patří k velkým objevům na domácí scéně: skladby na jejich debutním albu „The Portrait“ zasahují do nejhlubších zákoutí lidského nitra, kde odkrývají dříve skryté představy a sny. Muzikanti na něm usilují o vlastní, osobitý sound, ale nebrání se ani retro náladám. „Ve srovnání s předchozím EP jsou nové skladby agresivnější. Rezonují mezi expresivitou a introvertností, jsou temnější a leckdy myslíme i docela překvapivé,“ říkají Rara Avis, jejichž tvorba se dá vzdáleně přirovnat k Marvel Hill nebo Suede, ale nezadá si ani s mazáctvím Matthewa Bellamyho a jeho Muse.

Inspirací byly Rara Avis kromě hudby také filmy, mezní životní situace a zejména samotný proces tvorby skladeb. „Chceme ze sebe dostat to, co od jiných dostat nemůžeme. Nesnášíme konvenčnost ani přehnanou trendovost, což je zřejmě jeden z důvodů, proč je naše tvorba tak odlišná,“ dodávají sebevědomě muzikanti. Na výsledku je to znát: hudba Rara Avis pomáhá odstraňovat vnitřní bariéry, je velmi naléhavá, frustrující a energická.

Album „The Portrait“ vznikalo ve studiu Lavagance pod producentským dohledem Marka Rakovického a největší podíl na něm má skladatelská dvojice Daniel Galba a Lukáš Sova. Vedle osmi svěžích skladeb obsahuje také dvě pomalé písničky, přičemž jedna z nich, January And The Kindred Spirit, je prvním singlem, k němuž se připravuje také videoklip.

Zbývající vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 400,- Kč + poplatky.

Více info na:
www.thesubways.net
www.myspace.com/thesubways
www.myspace.com/raraavismusic
www.musicbar.cz

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE SUBWAYS

Pondělí 29. 3. 2010
Vstup: Předprodej 400,- Kč
Vystupují:
The Subways ...
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika