Junglist Unity již příští pátek

Junglist Unity již příští pátek

30. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Všichni milovníci ragga jungle zamíří v pátek 9. dubna do pražského Abatonu. Přitáhne je tam nejsilnější magnet, samotný guru tohoto stylu, Rebel MC alias Congo Natty. Společně s ním vystoupí zpěvák Tenor Fly a na druhé reggae stagi belgický selektor Raggamuffin Whiteman.
Dráha Rebela MC začala už v 80. letech s jeho ska-popovou partičkou Double Trouble a poté se úspěšně proslavil se i jako pop-rapper. V roce 1991 začíná kombinovat vlivy jungle, hardcore techna, dubu a reggae a zásadně tak přispívá při rozmachu jungle music, jejíž boom následuje. Rebel MC vydává v devadesátých letech i po přelomu tisíciletí desítky vinylů, jeho staré vypalovačky jsou navíc remixovány velikány jako DJ Zinc, Aphrodite a Shy FX, což jim zajišťuje nesmrtelnost. Doprovod pro Rebela v Abatonu obstará jeden z jeho dvorních MCs, Tenor Fly, jehož hlas známe i z megahitu Tarantula od Pendulum & Freshe. Congo Natty vystoupí v Čechách teprve podruhé, premiéru si odbyl na loňském festivalu Let It Roll.



Společně s legendami se představí zástupci českých sound systémů Bass Beast a Basetix Unity a Suki z Tele2Beatz. Na druhé stagi se bude líbit milovníkům reggae, které pobaví belgický Raggamuffin Whiteman, a český support ve složení Babylon Rocker feat. Missy M, Major Pirate, Peeni Walli feat. MC Cocoman a Soundproof. Vstupenky zakoupíte za 225 Kč včetně poplatků v síti Ticketportal a nebo na místě za 250 Kč. Více informací o akci naleznete na www.junglistunity.cz.

Fanoušci akce Junglist Unity si mohou pořídit slušivá trika s logem své oblíbené party. Naleznete je v prodeji v novém eshopu výrobce streetového oblečení www.escapewear.cz za akční cenu 299 Kč. Pánská trika jsou v barevných variantách - olivově zelená / šedá, dámská jsou v červené barvě.

Přímé odkazy:
Pánská
Dámská

Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JUNGLIST UNITY

Pátek 9. 4. 2010
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
main stage: Congo Natty aka Rebel MC feat. Tenor Fly (UK), Bass Beast, Suki, Basetix Unity second stage: Raggamuffin Whiteman (BE), Babylon Rocker feat. Missy M, Major Pirate, Peeni Walli feat. MC Cocoman, Soundproof
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika